GALERIA MILLENIUM, co z nią się dzieje ? Puste stoiska,...

GALERIA MILLENIUM, co z nią się dzieje ? Puste stoiska, pozamykane, niby otwarta ta Galeria ale dosłowni nic i nikogo nie ma, co to jest ?!?!? Co tam się dzieje ? Wyburzą czy co ten obiekt ? Co tam planują ?!?!

11 komentarzy

Planuje się

Zrobić z tego wybieg dla wlaścicieli ,podobne plany są też dla wzorcowni -chińszczyzna za duże pieniadze nie chce się sprzedawać.Świadomość klienteli bardzo wzrosła ,nie pozwalają sie skubać...

0 0
ID:9919

profek412

Podobno budizol ma zrobić z tego biurowiec. W sumie myślę, że nie jest to zły pomysł bo brak w naszym mieście porządnych biurowców i centr konferencyjnych.

0 0
ID:9920

szuja

Ano zaczynają wychodzić już pomału poczynania Tuska.

0 2
ID:9921

anon

podobno mają zburzyć galerie i zbudować tam basen konkurencyjny do basenu grządziela

0 1
ID:9925

Kapsel

Ja słyszałem, że tam ma być duża agencja towarzyska.

1 1
ID:9929

...

Lokale do wynajęcia i biurowce będą.

0 0
ID:9931

Stacha

Może być i agencja towarzyska - dziewczyny w witrynach a może też coś dla kobiet - panowie do wynajęcia -a co jak równouprawnienie to dla wszystkich.

0 1
ID:9938

szuja

Ludzie a kto miał płacić czynsz 1500zł od metra kw./m.To samo czeka Wzorcownie. To nie Warszawa na Nowym Świecie.Komuś fantazja za mocno ..........

1 0
ID:9946

harcerz

Szuja takiego czynszu za metr kwadratowy to nawet Agencja Atomowa by nie wytrzymała.A co dopiero Agencja Towarzyska.
Jeżeli agencja towarzyska powstanie to czy będzie abonament ze żnizką dla osób w podeszłym wieku.Albo ewentualnie na kredyt długoterminowy z gwarancja Banku Narodowego.

0 1
ID:9950

wadera

Z tego co wiem ,to koszt 1m wynosił 150 EURO ,czyli tyle co we Wzorcowni. Jak się pisze m- kwadratowego?

1 0
ID:9967

wadera

m²-hura już wiem

1 0
ID:9968

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

WOLNE MEDIA