Forum Włocławek

Jakie jest Wasze zdanie na temat LZK? Chciałabym tam
Jakie jest Wasze zdanie na temat LZK? Chciałabym tam złożyć podanie, ale boje się, że nie dam rady psychicznie. Mile widziane opinie uczniów i absolwentów :-)
Komentarzy4
Wyświetleń700
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Hildegarda ŚmietanaWłocławek
Pomyśleć ,że dawna "MARMELADOWNIA" ,późniejsze KZPOW na
Pomyśleć ,że dawna "MARMELADOWNIA" ,późniejsze KZPOW na koniec PRL-u był super nowoczesnym zakładem opartym na nowiutkiej technologi sprowadzonej z Włoch. Dzięki Solidarności rozpieprzono wszystko w naszym mieście . Niech żyje i rozkwita III RZECZYPOSPOLITA.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez waderaWłocławek
Ojciec Rydzyk zly. Po dlugim pokojowym współżyciu z
Ojciec Rydzyk zly. Po dlugim pokojowym współżyciu z prawicowymi mediami, zaczyna z nimi walczyc...Rydzyk zwalcza swych przeciwnikow kanonicznych. Radio Maryja i Telewizja Trwam zbojkotowaly uroczystości pielgrzymkowe w Piekarach Śląskich. Mamy walke o stolki rowniez w swietym kosciele.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdamWłocławek
Nowe wyrzucanie pieniedzy w bloto. Zafundowano sobie bo na
Nowe wyrzucanie pieniedzy w bloto. Zafundowano sobie bo na pewno nie pasazerom nowe pociągi PKP Intercity.Problem. Te cacka beda gdzies tkwily bo tory rozsypuja sie, perony niedostosowane. Nowe pociagi zaprojektowali styliści z firmy Giugiaro. Zamiast dawac za nasze pieniadze zarabiac kolesiom, i zabrac sie za odbudownia -ale z glowa!!!...
Komentarzy0
Wyświetleń559
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
Jeśli ktoś był świadkiem zdarzenia drogowego na ulicy
Jeśli ktoś był świadkiem zdarzenia drogowego na ulicy Toruńskiej 91 (pierwszy anglik) proszę o kontakt. 30.05 o godzinie 9:45 zastałem uszkodzony samochód. Ktoś niebieskim samochodem uderzył w mój i grzecznie sobie odjechał. Może ktoś widział i spisał tablice. [email protected]
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PawełWłocławek
Ale mamy kierowców. Wczoraj słyszałam jak kierowca
Ale mamy kierowców. Wczoraj słyszałam jak kierowca odrzutowca oper rowerzystę i pouczał donośnym głosem ,że na wytyczonych pasach dla rowerów nie wolno jechać rowerem lecz go prowadzić. Ale jaja.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Podobno w czasie pochodu Bożego Ciała TW Lucjan wspiął
Podobno w czasie pochodu Bożego Ciała TW Lucjan wspiął się na wyżyny hipokryzji i obłudy. Ktoś z mojej rodziny tam był i wrócił zażenowany. Czy ten gościu nie ma za grosz wstydu (o honorze nie wspomnę) ??? Był ktoś???
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~!!!Włocławek
Jak to drzewiej bywało. Dawno, dawno temu , kiedy
Jak to drzewiej bywało. Dawno, dawno temu , kiedy jeszcze nie było telefonów komórkowych, telewizorów a aparaty radiowe były w bardziej zasobnych domach Kiedy „człowiek, człowiekowi nie był wilkiem”. Kiedy po czteroletniej okupacji hitlerowskiej , ludzie mogli wyjść z „ukrycia” na ulice miasta i...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Dziadek Włocławek
Jak tam drodzy moi przeżyliście dzisiejszy dzień?Dużo
Jak tam drodzy moi przeżyliście dzisiejszy dzień?Dużo kwiatów wysypaliście przybiliście piątkę z księdzem ? Który/a najgłośniej śpiewał/a .
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~george bestWłocławek
Nawet w policji góra ma się
Nawet w policji góra ma się dobrze. http://opole.gazeta.pl/opole/1,35114,14001717,Seksafera_w_policji__Obrywa_tylko_policjant ka__generala.html#MT#ixzz2Ulf1hxES
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
10 obietnic Tuska zniknęło ze strony www Platformy. Ale
10 obietnic Tuska zniknęło ze strony www Platformy. Ale pamiętamy! 1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy. 2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty. 3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic. 4. Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej i...
Komentarzy4
Wyświetleń543
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~$$$$Włocławek
Oglądałam ostatnia radę miasta i mam pytanie do Pani
Oglądałam ostatnia radę miasta i mam pytanie do Pani Radnej i Pana radnego z PO, za jaką rewitalizacja głosowaliście? Za sceną pływającą? To waszym zdaniejm jest bardzo potrzebne? Możliwe ,że czegoś nie zrozumiałam Wobec tego proszę Pania Radną i Pana radnego z Po o napisanie, za jaka rwitalizacja głosowaliście ? I dlaczego...
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Kasia Włocławek
Co we Wloclawku jeszcze zlikwiduja ? Nie lepiej zaorac to
Co we Wloclawku jeszcze zlikwiduja ? Nie lepiej zaorac to miasto i zrobic planatcje szczawiu i mirabelek ? Na pewno nowo narodzone dzieci wyzyja na szczawiu i mirabelkach. Apeluje : znacjonalizowac wszystko i bedzie spoleczenstwo mialo korzysc. W imie jakiego dyktatu trzeba wszystko likwidowac?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Czyżby groźba referendum POstraszyła starozakonną
Czyżby groźba referendum POstraszyła starozakonną prezydenturę http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/gronkiewicz-waltz-tansze-bilety-dla-placacych-poda,1,5528487,region-wiadomosc.html w Warszawie ? - a może referendum i we Włocławku POskutkuje ?
Komentarzy1
Wyświetleń630
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~????Włocławek
Policjanci emeryci- połowa to inwalidzi. Co drugi policyjny
Policjanci emeryci- połowa to inwalidzi. Co drugi policyjny emeryt, jest inwalidą,pisze Rzeczpospolita. Według gazety niemal 40 tys emerytowanych mundurowych, ma orzeczoną grupę inwalidzką.Gazeta sugeruje ,że to nie przypadek.Grupa inwalidzka uprawnia do wyższego o 15 proc świadczenia emerytalnego.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MoherWłocławek
Nasi wspaniali politycy chcą, by Polacy mieli więcej
Nasi wspaniali politycy chcą, by Polacy mieli więcej dzieci, bo naród wymiera. Tylko nie myślą,że ludzie nie mają pracy, nie maja za co te dzieci utrzymać. Żeby dostać rodzinne, to już trzeba być na skraju nędzy i to parę groszy. Tak wszystko porównują do zachodu,to niech zobaczą jak jest w innych krajach np. w Niemczech, gdzie...
Komentarzy2
Wyświetleń760
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~XLWłocławek
Kiedy w koncu bedzie ktos odwazny i zadecydyje, zeby panstwo
Kiedy w koncu bedzie ktos odwazny i zadecydyje, zeby panstwo wykupywalo zaklady, ktore chca zamykac cwaniacy i skorumpowana klika? Te wszystkie prywatyzowane zaklady byly wlasnoscia wszystkich Polakow. Skonczmy z ta niszczycielska, liberalna polityka. Jezeli trzeba to wycofajmy sie z tej Unii i swiatowego wolnego handlu, ktore przyniosly wylacznie...
Komentarzy30
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Prosze o merytoryczną dyskusję na temat Faszyzmu
Prosze o merytoryczną dyskusję na temat Faszyzmu :) http://www.youtube.com/watch?v=RwD06IuGkm4
Komentarzy9
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Do malkontentów, Niedawno pisałem do MZD z prośbą a
Do malkontentów, Niedawno pisałem do MZD z prośbą a zmianę znaków na jednym ze skrzyżowań oraz przycięcie krzewu ograniczającego ścieżkę rowerową. Poniżej odpowiedź z MZD: "W związku z Pana emailem z dnia (...) w sprawie zmiany znaków D-6 na D-6b przy skrzyż. (...) w miejscu przecięcia się ścieżki rowerowej z drogą i...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez pesoWłocławek
POdobno ,,równamy cenami do Europy'' -tak przynajmniej
POdobno ,,równamy cenami do Europy'' -tak przynajmniej twierdzi propagandowy - ,,aktyw koalicyjny '' A tak jest naprawdę -http://biznes.onet.pl/fakt-porownalismy-ceny-w-polskim-i-niemieckim-real,0,5527033,1,news-detal- a zarobki -jak na unię przystało 250Euro miesięcznie ...za wyjątkiem POlitykierstwa -bo tam 3500Euro miesiecznie ....
Komentarzy1
Wyświetleń875
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~????Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA