Jest! już jest maleńka Iga! Właśnie 35 minut temu...

Jest! już jest maleńka Iga! Właśnie 35 minut temu pojawiła się na tym świecie!Waży 3kg 75 dkg wzrost 56 cm- laska jak się patrzy!!!Zdrowa i ona i mama!Wiem ,że niewiele to Was obchodzi ale radość nas rozpiera więc wybaczcie ten osobisty wpis!Sto lat dla wszystkich niemowlaków ich rodziców i dziadków!Pozdrawiam

12 komentarzy

pietreq

Rozumiem, że zostałeś dziadkiem? Gratulacje!
Pozdrawiam całą Waszą rodzinkę.

2 0
ID:52262

j-23

gratulacje

1 1
ID:52264

cichyobserwator

Gratulacje dla nowej obywatelki i całej rodzinki w nowej roli.Zdrowia i optymizmu na całe życie dla młodej damy życzy wciąż optymista . Miłego świętowania.

2 3
ID:52266

zbuntowany_kaloryfer

Również gratuluję Szanowny Ozonie. Wirtualnie wypijmy za Jej zdrówko i przyszłe życie !%! !%!

1 1
ID:52272

zbuntowany_kaloryfer

Jak co roku Ozonie urządzę w ogrodzie majówkę. Przyjdą sąsiedzi, znajomi. Uświęcimy zdrowie Twojej potomkini.

0 0
ID:52273

????

Gratulacje -tylko nie przesadź ...w radości...dobry ojciec to trzeźwy ojciec ...

2 0
ID:52283

peso

Przyłączam się do gratulacji !
:D

0 1
ID:52284

$$$$

Mam nadzieję, że będzie madrzejsza od swego stwórcy, gratuluję

4 2
ID:52289

ozon

Dzięki ! Dziadkiem już jestem i to podwójnym (mamy dwóch synów) i oboje meli po chłopaku teraz u najstarszego jest dziewczyna i to jest super .Szampan wypity na inne przyjdzie czas- zdejmą nam gips i fruwamy do Szwecji.... oj będzie się działo!Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za ciepłe słowa! Acha! "kaloryfer" nie przesadzaj z tymi toastami....!i tym optymistycznym akcentem kończe bo za moment będzie "wideo- konferencja" i zobaczymy naszą pannę- ech łza się w oku kręci. Sentymentalny się robię..Pozdrawiam

1 1
ID:52295

kret

Parafrazując , powiesz w Szwecji wnusi - tak wygląda kaszanka. Pozdrawiam.

1 0
ID:52302

wadera

Nawet groch podlega prawu Mendla.

1 0
ID:52311

$$$$

Jeśli jesteś dziadkiem, czyli wiekowym gościem, to wstyd że wypisujesz takie rpymitywne pierdoły na tym forum, myślałem że jesteś jakimś blokersem w wieku 15 lat.

4 0
ID:52316

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA