Mam pytanie do pani dyrektor V LO: czy pani potrafi...

Mam pytanie do pani dyrektor V LO: czy pani potrafi podejmować samodzielne decyzje w sprawie swoich koleżanek i kolegów czy tylko realizuje pani wytyczne nowego dyrektora?

3 komentarze

Pani Dyrektor

Drogi Janku, nie irytuj się, wiem, że nie wszystkie moje decyzje podobaja się Tobie ale robie to dla dobra szkoły a nie Twojego, jeśli coś Tobie nie odpowiada to zapraszam do dyskusji. Przestań wypisywać te pierdoły na portalach.

5 1
ID:52312

jan kowalkiewicz

Droga pani Dyrektor, nie ma się co tak irytować, dobro szkoły to praca dla ok 20 z 50 nauczycieli. Wśród szczęśliwców jest pani Dyrektor i pani partner. Można było pokusić się o zmniejszenie etatów w kilku przypadkach, ale pani Dyrektor realizuje wytyczne narzucane odgórnie. Dla jasności, nie jestem na szczęście pani podwładnym. Dyskusja z panią to czas stracony, nie ma mowy o kompromisie, skoro tak zostało ustalone.

2 2
ID:52324

Pani Dytektor

@~jan kowalkiewicz: Wyczuwam w twoim tonie lekkie objawy schizofrenii, proponuje pójść do specjalisty. Skoro nie chcesz ze mną rozmawiać to po co wypisujesz te bzdury. Jeśli chodzi o Twoją zazdrość to fakt ten jedynie mi schlebia ;-) Buziaczki...

3 1
ID:52345

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA