Juz myślałem że tylko jedna Świątynia opaczności...

Juz myślałem że tylko jedna Świątynia opaczności powstaje z pięknym super tanim dachem i innymi badziewiami.A tu tylko 50 kilosków od Włocławka Papa Tadeusz buduje swoją jak tak dalej będą budować to zabraknie tych co chodzą do kościoła .Ale najważniejsze jest pławić się w nieswoich pieniądzach a samemu przez całe życie nic nie robić tylko brać .Oczywiście wszystko to w imię tego biednego stwórcy.......

7 komentarzy

????

A ciebie to ile kosztuje ?

1 7
ID:52315

katolik nie z wyboru

Dinozaury odchodzą do pana , stado maleje , niedługi już koniec sekty koloratek !

4 1
ID:52319

george best

@~????: mnie już nic ale sam śmiejesz się że owce beczą itp.więc powinieneś jak już wybudują te kolosy jeśli jesteś osobą wierzącą popatrzeć ile to forsy ładuje się w budynki które za 20 lat będą rozbierane jak to ma się miejsce np. w Niemczech.Najważniejsze żeby opływały w luksusach bo przecież jezus chodził obwieszony złotem i wyciągał od starszych osób forsę z rent

4 4
ID:52322

Moher

@~george best: Jedź do Belfastu i tam mędrkuj.

1 3
ID:52326

george best

Moher zawsze lepiej kibicować Rengers-om niż katolickim Celtom.Ale tak na poważnie to jeśli będziesz kiedyś w Belfaście proponuję zwiedzić kilka dzielnic niezłe malunki na murach a później wiadomo dzienniczek Faustinki i do przodu ...

3 2
ID:52329

Moher

@~george best: Źródłem konfliktów w Belfaście jest to samo co zawsze - religia. Ostatnio zaczęło się od marszu katolików (zwanych również republikanami), którzy po raz kolejny demonstrowali wolę połączenia obu Irlandii. Potem protestanci (zwani również lojalistami) zaczęli śpiewać pieśni, które obrażały katolików. W nocy zaczęło się palenie samochodów, butelki z benzyną, kamienie, cegły i szarpanina z policją. Gówniarze i chuligani w swoim żywiole.

2 0
ID:52331

hubert jesko

"OJCIEC TADEO"napewno jak by płacił podatki to by trochę skromniej sobie poczynał .Ale mohery będą. miały gdzie chodzić i tracić swoje i tak małe emerytury.

0 0
ID:52398

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA