POdobno od 2 maja godłem POlski jest tuczony kurczak z...

POdobno od 2 maja godłem POlski jest tuczony kurczak z czekolady którego miał publicznie zjeść gajowy z kominiarzem przy POmocy woźnego ....ale gajowy zrozumiał swoją (kolejną) kompromitację i POjechał na POlowanie , ,,kumuniorz'' POszedł PObiegać , a woźny ..jak to woźny -przypalił głupa przed kamerami swojej ,,niezależnej '' telewizjii i POszedł zamiatać ...POd dywan ...ciekawe kto jest autorem tego państwowego kabaretu za nasze pieniądze ? W ,,niezależnych ''mediach cisza na ten temat ,tylko jeszcze wolny internet pęka ze śmiechu i krytykuje ...!!!

6 komentarzy

!!!!

Nie za twoje pieniądze, bidoku.

4 4
ID:52461

Johan

Sprofanowanie symboli narodowych POmysł Gazety Wybiórczej i radiowej trojki,i kto to odsłaniał ,para prezydencka!,wielka szkoda ,ze nie zaprosili Edzi Górniak specjalistkę o profanacji hymnu narodowego.
A ja myślałem że na czekoladowych drzwiach od stodoły odleci para prezydencka.

4 5
ID:52462

cichyobserwator

Zacytuję słowa Dawida Adamka po skeczach Gizy i Rucińskiego :
,,Apeluję wyciągnijcie kije z dupy i po prostu śmiejcie się z siebie" i to samo powtórzę o obchodzeniu świąt narodowych. Wyciągnijcie te kije z d...p i zacznijcie po prostu świętować .Bawić się , śmiać i żartować , jeść czekoladowe orły , machać flagami na piknikach jednocząc się w zabawie z sąsiadami .
Dość już tego ciągłego świętowania na kolanach, ze łzami w oczach i tą narodową martyrologią narodu wybranego .Świeta Narodowe powinniśmy świętować wspólnie i radośnie a nie organizować 11 pochodów i licytować się kto ma ten kij wepchnięty głębiej po samo gardło i dlatego to on ma większe prawo do tego święta.

Patriotyzm nie jest tym lepszy im większe zadęcie i męczeńskie jęki. Wyciągnijcie te kije to może uśmiech wróci i da się pochylić do zabawy z innymi rodakami.

4 5
ID:52479

????

@~cichyobserwator: A feee -nie wiedziałem że taki rynsztok to twoje naturalne środowisko ...patrioto z piwnego ogródka ...

1 3
ID:52496

cichyobserwator

@~????: Wyciągnij ten kij bo to połączenia d...y z głową ( im dłuższy kij tym lepszy ? ) daje te niepożądane efekty . Wyciągnij go jak najprędzej bo od tego patriotycznego zadęcia ciśnienie w trzewiach rośnie a ujścia nie ma i jak w końcu gruchnie to wyjdzie na jaw ,że w środku pusto było.

2 2
ID:52499

????

@~cichyobserwator: Widzę u ciebie POwrót do korzeni .....bez epitetów POlityczne pustogłowie nie jest w stanie graficznie funkcjonować ?....a co na to moderator ?

1 1
ID:52507

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA