Ciekawostka dla jeszcze myślących owiec...

Ciekawostka dla jeszcze myślących owiec -http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/beata-bublewicz-doprowadzimy-pod-sad-kazdego-zlodz,1,5519478,wiadomosc.html -POwstaje pytanie : to znaczy że swoich kolesi teraz będą łapać ?

12 komentarzy

załamka

Ty rozumiem, zaliczasz siebie do tych myślących ??? Grasujesz więc na (o dziwo) Onecie i wskazujesz niczym małe dziecko - O tu ! O tu ! Zobaczcie to ! Twój nick jest jednak b. trafny - 4 pytajniki dobrze odzwierciedlają twoją wiedzę. Nie masz innego zajęcia ? Przecież każdy może sobie sam poczytać !

6 2
ID:52794

dedi

nie potrafisz antydziałkowcu oderwać sie od swojego idola czosnkiem pachnącego i jego 250 euro razem z bratem we Włoszech. POgratulować pędu.

4 2
ID:52795

darkbreaker

OWIEC ??? A cy ty baran ??? A może pasterz ,lub piesek pasterski??? Zostaw ten ONET i pozostań przy mediach "toruńskich", najodpowiedniejszych na twoje "myślenie".

5 2
ID:52798

????

Załamka , jak się owce beeee ....oburzyły ...prawda w oczy kole ..? Jak sie wybrało to się teraz trudo przyznać do POpełnionego błędu ?

2 8
ID:52801

załamka

@~????: Jedyne co możesz wzbudzić tym swoim " kopiuj - wklej" to politowanie lub śmiech. Na wywołanie oburzenia jesteś, niestety za cienki.

5 2
ID:52803

zbuntowany_kaloryfer

Wyjedzie człowiek na kilka dni, a kiedy wróci to pierwszym wpisem który ujrzy na Portalu jest wpis @pytajnika. Sam ze sobą się założyłem, że tak właśnie będzie;))

8 1
ID:52804

????

@~załamka: skoro tak to PO jakiego grzyba się tak faflunisz ? Jeśli coś jest dla mnie obojętne to nie zwracam na to uwagi a ty (wy) dostajecie piany na ,,wargach '' i rowolnienia jak przeczytacie trochę prawdy o sobie i swoich ,,wyborach'' -ciekawe dlaczego ? Boicie się prawdy jak moskiewscy idole poprzedniej epoki ? Oni też się pienili na widok Katynia , a RWPG było dla nich miodem na uszy ...

2 4
ID:52814

załamka

@~????: Czy ty naprawdę myślisz, że ktokolwiek korzysta z tych kopiowanych przez ciebie linków ??? Nie widziałem by ktoś toczył pianę z powodu twoich "odsyłaczy", raczej jesteś wyszydzany, Ale jak to mówią "napluj na takiego a mówi, że deszcz pada"

5 0
ID:52816

????

@~załamka: A jednak cię prawda w oczy kole ... więc starasz sie obrażać bo innych argumentów brak ....nie widzisz że tym sam potwierdzasz swoją bezsilność i rację drugiej strony ?

1 5
ID:52819

załamka

@~????: A ty nie widzisz, że zbierasz same "minusy" ???

7 2
ID:52822

????

@~załamka: od kogo ? od zakłamaywaczy ?Nie zartuj sobie ...oni niedługo będą rozważać okres ,,błedów i wypaczeń ''.....

1 3
ID:52824

peso

@~????:

"A jednak cię prawda w oczy kole ... więc starasz sie obrażać bo innych argumentów brak ....nie widzisz że tym sam potwierdzasz swoją bezsilność i rację drugiej strony ?"

Dobre, to może odpowiesz na przytoczone przeze mnie fakty bez obrażania mnie

http://www.wloclawek.info.pl/wloclawianie_pisza,comments,10098.html

1 0
ID:52827

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA