Kwaśniewski przepycha sie w lewicy. Program Kwaśniewskiego...

Kwaśniewski przepycha sie w lewicy. Program Kwaśniewskiego : "Donald Tusk uwięziony, ja negocjuję..." Nowe ukladziki ? Godne pozalowania. Przywodca lewicy nie daj sie Boze. Chce zrobi wszystko, aby zjednoczyć polską lewicę. Lepiej dla lewicy zeby wurzucila go na zbity leb. Skonczony typ, ktory przyczynil sie rowniez do zniszczenia kraju. Konkordat, NATO, Irak, prywatyzacje i masowe likwidacje zakladow. To ma byc lider lewicy ?

14 komentarzy

Tata

Popieram masz rację, jeden z lepszych. Tak trzymać. Wszyscy głosujemy na Olka.

2 2
ID:52877

????

Dociekliwym polecam wycieczkę do Białogardu -tam można jeszcze spotkać ludzi którzy opowiedzą prawdziwą historię rodziny Kwaśniewskich ....i jest ona zadziwiająco rózna od życiorysu ZSMP-owca bez magisterki ....który nabrał Polaków na disco-polo i chorobę filipińska ....a teraz usiłuje nabrać na ....,,brukselkę '' ...ale może jeszcze chętni naiwni się znajdą ...

6 8
ID:52879

Oliwia

Nie rozumiem dlaczego nie ma w partiach demokratycznego wyboru na innych szefow a nie ciagle maja tych samych, skorumpowanych i skompromitowanych typow.

1 3
ID:52881

Zyga

Lepiej go nie słuchać, on często choruje na chorobę filipińską- ,,brak możliwości utrzymania równowagi" to i pewnie gada od rzeczy.

6 4
ID:52885

peso

@~Oliwia:

A jak to wyglada we Francji ?

Czy tam są czy nie ma afer korupcyjnych wśród polityków ?

Jaki ma dziś notowania Prezydent Holland ?

5 1
ID:52886

????

@peso: to Holland tez donosił do SB że montujesz analogię ?

2 8
ID:52891

peso

@~????:

Nie wiem czy donosił, ale obecnie we Francji co rusz wybuchają skandale korupcyjne z udziałem czołowych polityków.

Zaś sam Holland doskonale wpisuje się w Twój obraz polityka-kłamcy bo w kampanii wyborczej naskładał całe mnóstwo obietnic i nic z tego nie zrealizował.

Kwaśniewski nie jest dla mnie wzorem ale jeśli dla Ciebie Holland jest to, no cóż pogratulowac wzorców.

3 0
ID:52895

????

@peso: jarmółkowicze to gatunek fałszywy, co widać na stronach IPN , a ja fałszywców nie cierpię ,POdobnie jak.... meszek ...

1 3
ID:52925

załamka

@~????: Widzisz Pytajniku, na złe czasy trafiłeś, w okupację to mógłbyś się wykazać, dorobiłbyś jako szmalcownik i do twarzy byłoby ci w "brunatnym". Zrobiłbyś karierę. A teraz to szanuj demokrację bo przynajmniej szczekać możesz..

3 0
ID:52945

????

@~załamka: czyżbyś ty był ......no nie wiedziałem że na tym forum są obrońcy fałszywych magistrów w jarmółkach ....sorry...

1 3
ID:52951

!!!!

@~????: Czy Holland donosił do SB - wątpliwe. Ale ci poniżej na pewno : TW Pireus, TW Henryk, TW Cappino, TW Zefir, TW Filozof, TW Fermo, TW Kazek, TW Rzymianin, TW Staszek, TW Grey, TW Feliks, TW Lucjan, TW Dąbrowski, TW Delegat, TW Waga, TW Łukasz, TW Szejk, TW Hejnał itp. itd.... O dziwo dzisiaj mają się świetnie...

2 0
ID:52954

załamka

@~????: Dopiero co pisałeś że kosisz same "minusy", bo na tym forum sa same głupki...

2 0
ID:52955

????

@~!!!!: To oni razem z ,,magistrem'' donosili do Kiszczaka ?

0 2
ID:52960

!!!!

@~????: Raczej (pośrednio) do "magistra"... Oj pytajnik, pytajnik a podobno "kto pyta nie błądzi "...

2 0
ID:52963

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA