Komercjalizacja sluzby zdrowia Komorowskiego i Tuska owocuje....

Komercjalizacja sluzby zdrowia Komorowskiego i Tuska owocuje. W Bydgoszczy lekarka z pogotowia stwierdziła zgon żywej pacjentki - 84 lata bez zadnego badania i odjechala!!! Na szczęście nie zdazono zrobic jeszcze sekcji "zwlok". Policja, ktora zostala wezwana przez opiekunke spoleczna, ze kobieta nie odpowiada na telefony,zabezpieczajac ślady zauwazyla, ze kobieta zyje. Czy juz nie ma prawdziwych lekarzy ? Wyjechali ? Skandal bez granic.

12 komentarzy

????

POlaku lecz się sam ,a swoje skladki na NFZ oddaj POlitykierom czyli nam '' .... a my.....założymy sobie nowe konta w Szwajcarii ....

4 5
ID:52959

Moher

A w najbliższych wyborach, nie zapomnijcie zagłosować na PO!
Była minister zdrowia Kopacz, miała pełne szuflady pomysłów?,Natomiast minister sportu, daje 6 milionów na koncert Madonny, a na leczenie chorych pieniędzy brak.
To dzięki" mądrej i dalekowzrocznej" POlityce miłościwie nam panującej partii, mamy to co mamy ,że do endokrynologa trzeba czekać 10 miesięcy.

4 3
ID:52962

Ada

To ... powinno byc wyrzucone z rzadu. Tylko krzywdza ludnosc polska.

2 2
ID:52964

wyborca

Art. 38. Konstytucji RP

Rzeczpospolita Polska zapewnia każdemu człowiekowi prawną ochronę życia.
Nic dodać , nic ująć ....Czyżby to był pusty zapis ?

2 2
ID:52965

Radio_Moskwa

Pamiętajmy, jakie były obietnice jednej Posłanki, która tak szlochała do kamer TVN. Lody będą kręcone na służbie zdrowia no i co jak mówiła tak jest tylko barany przed telewizorami skupiły się na płaczu a nie na tym, co ta posłanka mówiła!

3 3
ID:52967

????

@~Radio_Moskwa: masz na myśli tą która KO-pała w smoleńsku na metr głęboko ? i juz córeczke wprowadziła do rządu ?

3 5
ID:52969

Moher

Hej wielbiciele PEŁO co tak stawiacie minusy, brak wam argumentów?
cichy obserwatorze gdzie jesteś?

2 3
ID:52973

peso

@~Moher:

Nie żebym był zwolennikiem PO ale mogę z Toba chętnie podyskutować.

Moim zdaniem, problem jest źle zdefinowany. Służba zdrowia ma być, dobra i na ile to możliwe ogólnie dostępna.
Jeśli taka będzię to mnie jest wszystko jedno czy będzie prywatna czy państwowa.

We wspomnianym akurat wyżej przypadku to akurat @~Ada strzeliła kulą w płot, bo akurat pogotowie ratunkowe w Bydgoszczy jest Państwowe a nie skomercjalizowane. Czy prywatne pogotowie byłoby lepsze, nie wiem, ale to nie ten przypadek.

Możemy sobie wybrać najlepszego na świecie premiera, tu niech każdy sobie wpisze nazwisko swojego idola ........
a i tak zawsze na dole drabinki zawsze będą zwykli ludzie:lekarze, pielęgniarki, dysporzytorzy pogotowia etc.
Jak oni będą olewać swoje obowiązki to nawet jak Ministrem Zdrowia zostanie wskrzeszony Świetej Pamięci religa, to on i tak wszystkich nie upilnuje.

2 1
ID:52977

????

@peso: ty masz łeb......,,doły zawsze sa winne'' -jak powiedział tow. Moczar po kolejnym pałowaniu robotników niezadowolonych z podwyżki cen cukru ...

0 3
ID:52986

peso

@~????:

Jak widze znowu próbujesz mnie obrazić.

Może przypomnij swoje własne słowa, gdzie pisałeś, że jak się adersarza obraża to świadczy to tylko o braku argumentów, bezsilności i potwierdza to tylko, że druga strona ma rację.

2 0
ID:52992

????

@peso: Nawet mi to przez myśl nie przeszło , jedynymi którzy powinni się czuć obrażonymi opiniami Polaków to polityczna zaraza która rozpiepsza ten kraj od 20 lat za pieniądze podatników ...

0 0
ID:53024

peso

@~????:

Dobra, dobra, nie bierz mnie tu pod włos.
Ten wątek i tak zaraz odejdzie w niebyt więc do odpowiedzialności "dołów" lub jej brak jeszcze wrócimy przy innej okazji.

0 0
ID:53034

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA