Mam pytanie czy to prawda że we Włocławku ma być...

Mam pytanie czy to prawda że we Włocławku ma być pobudowany meczet oraz synagoga ?Znajomy z Opola coś mi tam gadał przez telefon że mają też między os.Południe a Mielęcinem zamiast lasu posadzić plantację mirabelek oraz szczawiu i znajdzie się 55 miejsc do pracy sezonowej wtedy bezrobocie w mieście ma spaść.Proszę o szczere odpowiedzi .

8 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Mam wrażenie, że w Ultrecht sprzedają dobre ziele;)))

9 0
ID:52975

Moher

george best ,Stwierdzam z przerażeniem ,że w nie najlepszej kondycji psychicznej jesteś,w nie odległym czasie pisałeś, że pies sąsiada wyzionął ducha (popełnił samobójstwo) i prosiłeś żeby zapalić świeczkę ,ostatnio przeżyłeś szok bo odszedł trener twojej ukochanej drużyny MU,teraz piszesz że we Włocławku ma być pobudowany meczet oraz synagoga, powołując się na źródła dobrze poinformowane?(kolega z Opola gadał), że zamiast lasu posadzić mają mirabelki i szczaw, mieszkam na osiedlu Południe przy samym lesie i nic nie słyszałem aby mieli wykarczować las pod mirabelki i szczaw.Tobie chłopie potrzebny jest dotex bo to już jest majaczenie.Gdzie jesteś forumowiczu w Irlandii,Holandii czy w Szwecji? zapewne tam też postawią Cię na nogi i równowagi psychicznej.Nie poddawaj się walcz ! Będę wspierał Cię w tych trudnych chwilach dla Ciebie.

6 0
ID:52978

Zofia

Posrodku plantacji nalezy postawic wieze kontrolna, z ktorej pan profesor - ekonom bedzie kontrolowal prace swych niewolnikow.

3 0
ID:52980

nikita

nie wiem co jarasz aleeeeee CHCĘ TO SAMO!!!!!!!

6 0
ID:52984

Moher

@~Zofia: Przepraszam ,ze pytam ,czy masz na myśli głównego księgowego całej UE Vincenta?

2 2
ID:52990

!!!!

TAK TO PRAWDA., czekamy tylko na ciebie byś wmurował kamień węgielny. a teraz wracaj do łózka, bo zaraz obchód. PS. a ten znajomy to chyba z Tworek dzwonił ...

4 0
ID:52995

george best

a co nie mozna sobie jaj porobić i pożartować tak wszyscy przejeliście sie tym bezrobociem?Włączcie na luz i do przodu !!!

1 1
ID:53001

george best

@~Moher: to skoro mieszkasz przy lesie to udaj się na Fredry 16 i popatrz w gwiazdy bo z moją psychą wszystko oki doki skąd wziołeś tą szwecję cholera jasna .

1 1
ID:53003

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA