Biblijny Eksodus młodych z kraju mlekiem i...

Biblijny Eksodus młodych z kraju mlekiem i miodem....

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/rzeczpospolita-wielka-ucieczka-mlodych-polakow,1,5536768,wiadomosc.html

7 komentarzy

!!!

TAK TO JUŻ JEST, niestety z krajów "wyznaniowych" ucieka najwięcej młodzieży... Moje rozmowy z rodakami w UK (tymi wykształconymi) jedynie to potwierdzają.

4 6
ID:53481

Ada

Normalne. Kraj zniszczyli, ludzie nie maja na chleb i mleko dla dzieci. Szukaja zarobku za granica. Ci profesorzy i ekonomisci pozal sie Boze powinni to przewidziec. W kraju coraz mniej ludzi a bezrobocie coraz wieksze.

7 5
ID:53486

Radio_Moskwa

@~!!!: Religia religią, ale żreć coś trzeba a Tuskowe cuda nikogo oprócz oszustów nie nakarmiły! A tak na poważnie za chwileczkę zawali się system emerytalny:) i ciekaw jestem, jakie dyrdymały będą w TV opowiadały "profesory"

7 4
ID:53487

????

@~Ada: Dlatego najczęstszym okrzykiem na demonstracja antyrządowych jest okrzyk ...,,złodzieje , złodziej ''....a tu jest druga częśc odPOwiedzi -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/rzeczpospolita-wyborcy-licza-na-nowe-koalicje,1,5536783,wiadomosc.html...tylko czy owce będą o tym pamiętać w dniu wyborów ,czy POnownie POlecą na ,,cuda'' kłamcy-nałogowca ?

6 5
ID:53490

!!!

@~Radio_Moskwa: Ostrożnie z tymi "cudami", bo jak zostaną one udokumentowane to Donio jeszcze zostanie beatyfikowany...

2 1
ID:53503

!!!

@~????: a mnie się najbardziej podoba : TU JEST POLSKA !!! TU JEST POLSKA !!! i jeszcze JA-RO-SŁAW POLSKĘ ZBAW !!!

3 2
ID:53509

????

@~!!!: A jak ci się POdoba ,, nic się nie stało ,nic się nie stało '' 5 milionów POdatków na Madonnę z Muchą POlecialo ? Bo do staniemy ,,cuda na ktore POdobno zasługujemy '' , a jest ich od nocnej zmiany ogromna ilość? A jak ci się POdoba trasa toruńska PO ostatniej ulewie -projekt zatwierdzali (nie fachowcy -inżynierowie ) ale.... POlityczne .....,,wszystkowiedzące'' (przed wyborami) ciało ....POdobnie jak metro ....

2 5
ID:53516

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA