Najczęściej POwtarzany okrzyk na manifestacjach...

Najczęściej POwtarzany okrzyk na manifestacjach antyrządowych -,,złodzieje, złodzieje,....'' -http://biznes.onet.pl/faktpl-rzad-szykuje-haracz-za-parkowanie,18488,5541390,1,prasa-detal -czy Polacy nie maja racji ? Jak dlugo mozna tolerować POdwójne oPOdatkowanie we własnym kraju ?

9 komentarzy

niktt

A co następni nam odejmą podatków, chyba nie wiesz o czym mówiszz

6 0
ID:53670

Radio_Moskwa

@~niktt: Raz tak było jeden jedyny raz! Jak rządził PIS taka prawda!

2 4
ID:53674

george best

Wybierzcie zatem Pis wtedy nauka o religii katolickiej będzie obowiązkowa nawet w żłobku a podatki wam zmaleją będziecie widziec to jak świnia niebo.Dajcie spróbować młodym na pewno nie będzie dobrze ale na 100% wesoło.

3 1
ID:53685

????

@~george best: Ale tobie ....osobie mieszkającej POdobno ,,zagramanicą'' POwinno to być obojętne ...prawda ? chyba że ...

0 3
ID:53698

niktt

Za pis obniżono podatki chyba tylko im samym bo jakoś nie zauważyłem za ich rządów raczej nic nie obniżono co najwyżej CBA robiła za zegarynke i rano pukała do drzwi

3 0
ID:53704

george best

@~????: wiesz chciałbym aby w Polsce ludzie słuchali siebie a nie księdza z ambony i ich mądrych spostrzeżeń.

0 0
ID:53734

????

@~george best: masz na myśli tą ambonę na Wiejskiej ? Z niej jeden farbowany lisek obiecywał ,,cuda na ktore trzoda POdobno zaslugiwała '' - i co z tego wyszło ? http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/geringer-de-oedenberg-tusk-zlozyl-kariere-na-oltar,1,5541218,wiadomosc.html - teraz owce muszą go błagać na kolanch żeby został ...przy korycie ...

0 2
ID:53740

niktt

Obniżka podatków była raz ale niestety nie za Pisu...

0 0
ID:53786

george best

@~????: jak zwykle odwracasz kota ogonem.Powiedziałem kiedyś Tobie jeśli nie podoba Tobie się życie w tym kraju wyjedź.A nie siedzisz i marudzisz jak stara baba pod kościołem.Każdy mądry człowiek wyjechał z tego bagna nawet pracując przy myciu kibli czy innych pracach masz lepsze życie niż w Polsce.Sam podcieram pupy staruszkom karmię ich i robię zakupy ale mam wolność .Wolność wyboru a nie żyję jak pies tego nie można tego też najlepiej chodzić do kościoła i wierzyć w głupi rząd.

0 0
ID:53790

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA