Przykład unijnej POlityki prorodzinnej ostanich rządów ...

Przykład unijnej POlityki prorodzinnej ostanich rządów -http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/brakuje-miejsc-w-przedszkolach-i-zlobkach-polska-n,1,5537000,wiadomosc.html -kłamstwo goni kłamstwo POd rządami POtajtanej koalicji ...

15 komentarzy

!!!

Pasterzu Pytajniku !!! Owce chcą wiedzieć na kogo głosować !!! Oświeć nas w końcu !!! PS. znowu naganiasz "pejsiastemu" ONETowi czytelników ???

7 3
ID:53700

????

Rozważam i szukam za....i przeciw ...http://wiadomosci.onet.pl/kraj/newsweek-po-wydala-fortune-na-ubrania,1,5541902,wiadomosc.html.....a co ty wykrzykniku na to ? Doradź , o roztropny , nam zagubionym owieczkom ...

4 4
ID:53701

Radio_Moskwa

Nadchodzą dni prawdy:) i poznamy niebawem jak bardzo jesteśmy nadzy:)

4 2
ID:53705

!!!

@ ???? Nie odwracaj kota ogonem, nie kręć tylko napisz kto jest twoim "idolem" i na kogo głosować !!! Tylko marudzisz, pomstujesz, i tępisz "czosnkowych", zresztą jak na nieudacznika i warchoła przystało. Pochwal kogoś w końcu,

6 2
ID:53707

????

@~!!!: Dalem przykład i czekam na ,,POradę'' ,,!!!'' fachowca ...

2 4
ID:53714

!!!

@~????: Czyli jak zwykle u Pytajnika - bełkot i tchórzostwo.

4 1
ID:53727

????

@~!!!: Przepraszam dałem konkretny przykład i POrosiłem wasząroztropność o radę...i gdzie ta rada ? Zamiast rady impertynencje ? Jakież to ...platformerskie ....

1 6
ID:53729

!!!

@~????: No właśnie, moje stanowisko jest "platformerskie"... A twoje ??? No zbierz się na odwagę !

2 1
ID:53731

zbuntowany_kaloryfer

@pytajnik "rozważa i szuka" hahahaha, dobre. Twoje wpisy jednoznacznie i wyraźnie dowodzą, że myślicielem ani poszukującym to raczej nie jesteś. Jeżeli już to zakres Twoich "poszukiwań" ogranicza się jeno do Onetu;)) Ale cóż, mały mózg = niewielki zakres poszukiwań;) Przypominasz raczej szafę grającą... no wiesz, taką z baru, którą ktoś pijany solidnie "potraktował z kopa" i zacięła się kilka lat temu na akurat odtwarzanej piosence;))

5 1
ID:53732

????

@~!!!: Na razie to twoje stanowisko jest glisdoPOdobne by nie POwiedzieć POkrętne .Na temat artykułu i przekrętów swoich POlitycznych idoli nabierasz wody w usta ...a od innych chcesz konkretów ? To tak jak twój rudy idol - ,,najwpierw na mnie naiwne owce zagłosujcie a POtem ja wam zafunduję cuda ....na które zasługujecie '' , a kolesiom stołki ...tak to widzisz ?

0 5
ID:53739

!!!

@~????: OKI. Masz rację. Tak to widzę. Moje stanowisko jest glistoPOdobne i Pokrętne itp. itd... Pragnę się zmienić. TO NA KOGO GŁOSOWAĆ ??? KTO JEST TWOIM IDOLEM ??? MOŻESZ W KOŃCU ODPOWIEDZIEĆ ???

2 0
ID:53745

george best

@~!!!: jego idol mieszka w Toruniu gardzi in vitro,zwiazkami partnerskimi,eutanazja i innymi dobrowolnymi wyborami ludzkimi.On czeka na swego Pana który po śmierci pokaże mu raj a tak naprawdę to będzie widział ten raj jak świnia niebo .Tak na marginesie na szyi nosi amulet kawałek kory ze smoleńska oraz przekreśloną gwiazdę Dawida

2 0
ID:53747

fiskus

Smoleńsk. Wołyń, Katyń - chcemy prawdy . a nie obrazy !!!

0 0
ID:53770

george best

@~fiskus: a ja chcę prawdy od 966 kiedy to polska stała się złota kurą watykanu.Chcę prawdy dlaczego palono na stosach niewinne kobiety nazywane czarownicami.Chcę prawdy dlaczego polscy żołnierze wymordowali na misji ludność cywilną.Dlaczego nikt nie ruszy molestować seksualnych wśród księży w Polsce.Twoja prawda miejsc które wymieniłeś na pewno jest taka jak podaje jedno radio

3 0
ID:53789

fiskus

@~george best: Obejrzałam dziś trzeci odcinek serialu " Nasze matki nasi ojcowie ". O Wołyniu i rzezi na Polakach będę pisać, ponieważ dotyczy to mojej rodziny i nie mieszaj do tego radia. Ludzka twarz: " Byłeś dobrym kolegą , ale nic dla ciebie nie mogę zrobić ".

0 0
ID:53815

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA