"Podział Funduszy Europejskich na Regionalne Programy...

"Podział Funduszy Europejskich na Regionalne Programy Operacyjne" Wedlug mnie podzial dla dygnitarzy miejscowych prosto do ich kieszeni. Niech lepiej ta Unia tak nam nie pomaga, bo nasz dlug powieksza sie i splacaja go tylko najbiedniejsi. A gdyby tak jakis zaklad produkcjyjny, wyposazenie szpitala, rozwiniecie transportu zbiorowego, zeby mlodziez miala mozliwosc pojechania do kina na seans po 20 tej. Nie ma nic. Bida. A oni "dziela" miliony.

3 komentarze

????

Tak właśnie funkcjonuje RWPG- bis i nikt sie nie dowie ile tak naprawdę jest prawdy w tych ,,unijnych dotacjach '' ... i dlatego POlitykierstwo pcha się do koryta ...

0 0
ID:53774

Radio_Moskwa

Byłem kiedyś w urzędzie o dotację dla firmy i co???
Usłyszałem, że musze być rolnikiem, bo tylko takie dotacje są na wieśławek.
Te dotacje to zwykły przewał finansowy i za własną głupotę polaczki zapłacą naprawdę gigantycznym załamaniem gospodarki. Ale co tam Polak zawsze mądry po szkodzie!

0 0
ID:53779

Adam

@~????: podczas RWPG zaklady powstawaly, ludzie mieli prace, dostep do sluzby zdrowia, mlodziez mogla jezdzic do kina, do teatru, ludzie mieli czym ogrzac sie. Teraz niszczenie kompletne w zawracajacym tempie tego co bylo. Ludzie mra jak muchy, dzieci zaglodzone, choroby nieleczone.

0 0
ID:53794

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA