Ku przemyśleniu mieszkańcom Włocławka...

Ku przemyśleniu mieszkańcom Włocławka -http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/zamieszki-w-brazylii,5544420,0,fotoreportaz-maly.html....+strefa płatnego kantowania ...

4 komentarze

Raport

Przyszedł czas by podzielone przez polityczno-wojenny interesy grupy ludzi połączyły się we wspólnym celu.Musimy wszyscy razem zacząć ogarniać swoje podwórka.

5 2
ID:53810

pietreq

@~Raport:
Święta prawda! Zgodzę się z Tobą, bo zawsze byłem tego zdania i nawet myślę, że to jedyny dobry sposób.
Dodam tylko, że do wspólnego działania potrzebny i niezbędny jest lider, gość z głową na karku, potrafiący pokojowo współpracować, rozmawiać, negocjować i jednoczyć ludzi.
Tak myślę, bo bez lidera nie ma porządku i każdy chce dobrze, ale po swojemu, co w efekcie daje chaos. W dodatku niestety istnieją tacy ludzie, czy grupy ludzi, którzy wykorzystują takie sytuacje dla swoich interesów. Tutaj taki charyzmatyczny przywódca by się przydał.
Widzisz kogoś takiego? Bo ja nie. Jeszcze nie.

3 0
ID:53812

Oczytany

Kiedy obalano kumune, ktoś światły powiedział, że solidaruchy będą wp....ć swoje ogony. I nie pomylił się.

1 1
ID:53819

????

@~Raport: a czy nie widzisz że w POlsce POdziały sPOłeczeństwa to jest parszywa metoda rządzenia Polakami od 20 lat ? Inaczej męty polityczne nie miałyby racji bytu . I cała sztuka polega na tym by społeczeństwo nie pozwoliło POlitycznej zarazie się dzielić ! I tak jak np w Warszawie odwołać osobę marnująca ich pieniądze ....

1 4
ID:53822

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA