Chore spoleczenstwo. W Bydgoszczy zgwalcono i pobito...

Chore spoleczenstwo. W Bydgoszczy zgwalcono i pobito 10-letniego chłopca. Policjanci szukają sprawcy.
Polska patologia ?

7 komentarzy

antekbosy

Nie społeczeństwo, tylko sprawca.

9 1
ID:54620

Oczytany

Czyżby sprawcą był funkcjonariusz Krk ? Są jak wrzód ...na chorym społeczeństwie prawda Krystyno...

0 2
ID:54627

Krystyna

@~antekbosy: czy to nie jest paradoksem, ze wraz z potega naszego kosciola wzrasta ilosc przestepstw ?

1 3
ID:54630

ozon

No tak "Krystyno" ale potęga Kościoła to nie to samo co WIARA.... jak widać jest ona słabiutka i to jakaś sprzeczność w tym w 95% katolickim kraju?To jakie w końcu jest to nasze społeczeństwo? a tak na marginesie to "anekbosy" ma racje- nie stosuj zbiorowej odpowiedzialności ....

3 0
ID:54638

fiskus

Nie ścierpię @ ozon : To jakie w Polsce jest nasze społeczeństwo zdaniem Szweda ? Napisz proszę ! Minister finansów Niemiec w w Grecji , rozwój w Chinach podobny do rozwoju w Polsce, SPADA !!! Podstawowe żródło informacji to telewizja ! Pisz więcej i edukuj biedny , katolicki kraj !

1 2
ID:54647

ozon

Ej kolego"fiskus"- nie jestem Szwedem tylko Polakiem ,który miał to szczęście ,że dorastał i żył w kraju wolnym ,demokratycznym nie skażonym partyjniactwem, socjalizmem czy klerykalizmem - to tak gwoli wyjaśnienia .Po wtóre mój wpis ma związek li tylko z faktem ,że właśnie 95% Polaków deklaruje ,że są osobami wierzącymi..... a to wiara ma czynić ludzi lepszymi- zgodzisz się ze mną?Odpowiedziałem "Krystynie" ,że potęga Koścoła to jedno a wiara to drugie i tylko tyle.Jakie jest polskie społeczeństwo? na szczęście nie takie jak wynikałoby to z wpisów na różnych forach. Wolno ,pomału ale idzie ku lepszemu ...czas robi swoje ....Każde następne pokolenie coraz bardziej będzie rozumiało ,że wolność to coś więcej....Wybacz ale nie mam czasu na pisanie elaboratów!...Pozdrawiam

2 0
ID:54671

????

@~fiskus: z ozona taki ,,szwed'' jak z nas biskupi ....raczej V kolumna PO ....razem z cichym ...

0 1
ID:54703

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA