A no trzeba będzie bardzo uważać ,co się pisze. Teraz wg...

A no trzeba będzie bardzo uważać ,co się pisze. Teraz wg nowych przepisów już nie prorok decyduje czy podać dane personalne osoby,tylko admin.Trafisz na obraźliwego o byle co i będziesz się po sądach włóczył. Do widzenia.Tak naprawdę to g....o mnie obchodzi kto tym miastem i państwem rządzi i będzie rządził.Zawsze był i będzie syf totalny.Co innego dom publiczny. Pełna kultura.

4 komentarze

~`

Sławek ty nas tym wpisem ostrzegasz czy straszysz? Jak administrator będzie tak robił to ludzie takiego portalu będą się wystrzegać jak ognia, reklamodawcy mali lub duzi przestana się ogłaszać, portal bez forum i reklam jedyne, co może zrobić to się zlikwidować. Mnie obchodzi przede wszystkim jak ktoś tym miastem rządzi, bo tutaj mieszkam, pracuję, płace podatki i wychowuje dzieci, i mam prawo pisać i wytykać błędy władzy niezależnie jaka partia będzie rządzić , a ty no cóż!!! Skąd wiesz, że w domach publicznych jest pełna kultura?

5 2
ID:55558

ozon

Ale w czym problem?Krytykować ,wytykać błędy każdy może - chodzi o to aby nie przekraczać granic przyzwoitości bo krytyka nie musi być chamska. Niestety zbyt często dzieje się inaczej ..

3 3
ID:55580

????

@~ozon: własnie ,,krytyka nie musi być chamska'' ...a ty ,,światowcu'' z chińską gumką w majtkach jak oceniasz innych ?

3 3
ID:55599

Moher

@~ozon: u ciebie to już choroba określana jako fobia

0 0
ID:55692

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA