Prokuratura przesłuchała ministra Sławomira Nowaka w...

Prokuratura przesłuchała ministra Sławomira Nowaka w śledztwie dotyczącym jego zegarków. Jednak postępowanie zostanie prawdopodobnie umorzone - informuje RMF FM.

Biegły zatrudniony przez prokuraturę wycenił zegarek Nowaka na 10 tys. złotych, a zgodnie z prawem do rejestru korzyści majątkowych należy wpisywać przedmioty warte ponad 10 tys. złotych.

Jak ustaliło RMF FM śledczy pytali Sławomira Nowaka o to, skąd miał i ile są warte posiadane przez niego zegarki oraz o to dlaczego nie wpisał tego najbardziej wartościowego do rejestru korzyści.

7 komentarzy

$$$$

Od momentu gdy wyszła z czeluści mętnej polityki afera zegarkowa ja osobiście przestałem nosić zegarek gdyz mój (mam tylko jeden) był wart ok 400 zł a to wielki wstyd nosic taki badziew (o czym wcześniej nie wiedziałem) na ręku. Czekam obecnie na darczyńce, przyjmę ewentualnie taki zegarek za 5 tysi...po wycenie rzeczoznawcy

4 1
ID:55762

????

....szkoda że nie przesłuchała ...zegarków ...ministra ...AMBERGOLD NA KAŻDYM KROKU ...

3 0
ID:55768

Moher

Syn ministra Sławomira Nowaka, Julian odziedziczy po nim zegarek. Starsza córka, Natalia obrączki po obojgu rodzicach. Minister transportu ma dopiero 39 lat, a już myśli o godnym spadku dla dzieci.

3 0
ID:55774

????

@~Moher: ....kosztem POLSKICH PODATNIKÓW !!!

2 0
ID:55784

george best

Najważniejsze że ma w swej kolekcji Hublot Big Bang .

1 1
ID:55810

A może

do jakiejś normalnej pracy się udacie ? JarDzonKacz pewnie niewiele płaci za takie wpisy...

1 2
ID:55818

????

@~A może: a DonTusKłam ile płaci ? Czy przypadkiem nie judaszową walutą ?

0 0
ID:55862

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA