Kiedyś mówiłem jak wyjeżdżałem z tego kraju że jak...

Kiedyś mówiłem jak wyjeżdżałem z tego kraju że jak Polska wejdzie do Unii to zostaną w niej sami emeryci i renciści.Teraz jakby to wszystko było prawdą do grupy emerytów doszli desperaci a do desperatów nawet fanatycy.Prym na tym portalu wiedzie pytajnik któremu nie dogodziła by nawet 18-letnia piękna dziewczyna .Zazdrośc i chciwość polaka jest w genach ale pamiętajmy o jednym po co się spinać nie lepiej cieszyć się z tego co się ma.

7 komentarzy

Marino

Twoja wiara czyni cuda.

2 1
ID:55952

????

@~Marino: to przemyslenia z ...meksykańskiego puebla z du...ą na kaktusie ?

2 7
ID:55954

Moher

~george best Współczuję Ci, sam nie wiesz gdzie masz mieszkać

6 6
ID:55964

ozon...

Oj dużo byś dał "pytajnik" "bazyliszek" żeby móc zobaczyć na żywo Meksyk co? Popracuj nad sobą bo nie potrafisz tej zawiści opanować.Gdyby nie internet i różne fora to Ty biedaku z tej zawiści byś chyba już dawno pękł... Może spróbuj tą energię jakoś sensowniej wykorzystać. zgłoś się do ojca dyrektora może ma jakiś pomysł..

7 4
ID:55966

george best

@~Moher: ja wiem gdzie chcę mieskac i żyć do końca mego żywota.To tu w Holandii kraj dający ludziom żyć .Chodzi mi tylko o to żebyśmy cieszyli się z tego co mamy .Nie żyję w luksusach rodzina żony tez nie jest bogata pochodza z gorszej nędzy niż ja .Widziałem w tym roku jej dalsza i bliższą rodzinę i warunki w jakich mieszkają to ul;Żabia to apartamentowce.
Jeszcze raz powtarzam lepiej żyć i mieć kochaną żonę i dzieci niż mieć worek kasy i łep sprany.

6 6
ID:55968

????

@~ozon...: POdwórkowy doradco , udzielaj tych POrad tuskomatolskim koalicjantom z zielonej wyspy bo niedlugo ich ,,vicebogini'' POpłynie w Warszawie z jesiennym deszczem PO referendum....

5 2
ID:55970

seba

@~george best: a tu łeb (nie łep) sprany i kasy nie ma hahaha...

4 0
ID:55976

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA