Ostatni, słoneczny weekend spędziłem z rodziną w Toruniu,...

Ostatni, słoneczny weekend spędziłem z rodziną w Toruniu, gdy w niedzielę pod wieczór wracaliśmy do naszego miasta wrażenie było takie jak byśmy wylądowali na innej planecie, a to przecież niecałe 50 kilometrów. Ta ulica Tumska i reszta "starówki" robią wrażenie... Bród, smród i sromota. Jedynie obiekty sakralne odnowione z rozmachem. Smutek.

6 komentarzy

george best

Dziwisz się że starówka w Toruniu jest ładniejsza przecież połowę budynków czytaj kamienic kupili Niemcy .

5 1
ID:55953

Bogdan

Jedź na "Mokre"
Szczury chodzą większe od kotów

3 3
ID:55958

M

Starówka i żuleria krążąca, żeby tylko coś rozwalić albo ukraść. Jakoś nigdy nie widać straży miejskiej na patrolach.... Myślę, że by to dużo dało jakby pojawiły się patrole. A tak margines i menele rządzi na ulicach, a normalni ludzie nie mogą normalnie funkcjonować!

8 0
ID:55979

Bogdan

Fakt ,że policjantów dwóch na krzyż ,a strażnicy po ciemku wola nie pokazywać się.!

5 1
ID:55980

Bogdan

Dodam ,że ostatnie Dożynki za Gierka odbyły się w Toruniu. Wpompowano mnóstwo pieniędzy.Za rok miały być we Włocławku. Niestety Jaruzel z Kanią dokonali przewrotu i g wyszło.

0 0
ID:55982

????

@~Bogdan: sugerujesz że ,,aktyw \'\' PO jeździ ostanio PO wszystkich okolicznych dożynkach wsadzając .......co się tylko da POd kamery za przykładem ,,tow Gierka\'\' ?Świnki też będą za nimi wozić ...?

0 4
ID:55991

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA