W TV WC2... Chmiel mówi o "osobach rządzących w mieście-...

W TV WC2... Chmiel mówi o "osobach rządzących w mieście- "układ", a ja twierdzę, że te referendum niczemu innemu nie służy jak używając retoryki Chmiela jak objęciu władzy w mieście przez nowy UKŁAD, chodzi o STOŁKI jak myślę!!! Pan Lebieda natomiast w TV WC2... zwraca się z apelem do mieszćców wsi z powiatów ościennych Włocławkowi, zapomniał Lebieda, że WC24 "nadaje" tylko na terenie Włocławka!!! Śmieszni są!!!

9 komentarzy

LALA20

@ Kpt Emo

A może kapitan Nemo, Juliusza Verne'a ?

5 4
ID:56102

????

I dlatego ,,grupa inicjatywna '' powinna być na te okoliczność ciągle odpytywana , no i oczywiście ograniczone zaufanie do tej POdstołkowej koalicji ...inaczej ...owce POnownie będą strzyżone PO wyborach .

4 3
ID:56111

Radio_Moskwa

Retoryka godna Trolla:) A cóż to jest polityka jak nie przejmowanie władzy? Co w szkole nie uczyli? Chyba nawet kamień na drodze może to zrozumieć, że jak jeden odchodzi to inny przychodzi nic w tym niezwykłego! Jeżeli nowy będzie taki sam jak stary to też się go odwoła i przyjdzie następny! Taka kolej rzeczy! Tylko Bogowie pozostają niezmienni! Obecnego odwołują mieszkańcy nie, dlatego że jest dobry i dobrze gospodarzy, ale dla tego, że jest nic niewartym politykiem a jego "zasługi" będą spłacać wszyscy nawet twoje dzieci! A co po nim pozostało? Może nowiutka dopiero, co zrewitalizowana dziura na Tumskiej?!

5 2
ID:56115

????

@~Radio_Moskwa: tylko w jakim kraju polityczna zaraza jest tak bezkarna jak w POlsce ? Oni zawlaszczają ....a my za to płacimy ...nie sądzisz ?

3 2
ID:56147

Tata

@~????: synek dość tego siedzenia przy kompie, natychmiast do spania.....

4 1
ID:56149

fiskus

Radio polska ameryka jest jedynie słuszna .

0 0
ID:56150

fiskus

@~Tata: Rozkaz czy prośba ?

0 0
ID:56151

Radio_Moskwa

@~????: Dobrze wiesz że opozycja po przejęciu władzy winna rozliczyć przewinienia poprzedników :) Tylko w Polsce jest mały problem :) Wiesz jaki :)
Oni wszyscy potem bardzo dobrze się dogadują! Dlaczego?

2 0
ID:56154

????

@~Radio_Moskwa: ....bo brat kolegi wlaśnie ukończył WSHE i szuka pracy więc w jednosctce samorzadowej ,,akurat jest wolny etat w ramach kunkursu '' ..albo córka kiolegi gdzieś by się zaczepiła ...no więc ....,,jak ty mnie tak ja tobie ''? -czy to miałeś na myśli ?

0 0
ID:56173

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA