Tak drogie ciumoki z ..... wygląda powstanie demokratycznej...

Tak drogie ciumoki z ..... wygląda powstanie demokratycznej RP: Hahaha

9 komentarzy

george best

Macie może coś na ból d... maść nie pomaga po derbach Manchester-u.

2 5
ID:56126

????

Nieprawdaaaaaaaaaaaa....to ,,nasze starozakonne elity'' finansowane przez starozakonny bank światowy mają racje sprzedając wszystko co się tylko da ........ nawet nasze majtki na du....e . POprzednio całowali PO du....e Moskwę a teraz ....Brukselę ... NA NASZ RACHUNEK ...

2 5
ID:56136

ozon

Dobrze ,ze jest Liga angielska, włoska i inne- odskocznia od tej głupawej polityki a wynikami ulubieńców nie ma co się przejmować raz na górze raz na dole. Dzisiaj miałem zaległosci w pracy i niestety TV nie istniało ale nc+ ma powtórki to obejrze. \"Moja\"Chelsea też ma wzloty i upadki.... trzymaj się ciepło \"georg best\" pozdrawiam.

3 5
ID:56145

george best

@~ozon: Widzisz dwa lata temu śmiali się z United że przegrał z Basel a teraz Chelsea mają rozmach skurdzysyny.A ten wkleja jakieś powstania człowieku kogo to.Średniowiecze wojny rocznice itp to dla patriotów pytajników.Lepiej iśc z kobitką na basen czy pojechac gdzies z rodziną poza miasto.
Ozon pozdrawiam liga będzie albo wasza albo nasza byle nie tych arabusów z City

0 2
ID:56157

Bogdan

@~george best: @~ozon:
Panowie z pod znaku gwiazdy o której powyższy wątek pragnę zauważyć ,że jest o czym innym niż derby. Przynajmniej wiadomo jakiej jesteście narodowości.

1 0
ID:56167

ozon

Ej ej nie bądż taki rasista "george best"- Arab czy nie niech wygra najlepszy. Sam wiesz ,że trochę szczęścia też trzeba mieć... same umiejętności to trochę mało. Zobaczymy jak będzie. Pozdrawiami ..uśmiechnij się !

1 1
ID:56171

????

Azorkowo jak zwykle zmienia temat z konkretu na pierdoły ....ale to taka agenturalana przywara wyniesiona z kontaktów z cichąobserwacją ....

1 1
ID:56194

Bogdan

@zon
@george best
ja nic nie mam przeciwko Żydom ,więc nie musiciesię wstydzić.Pan profesor w tym przypadku jednak słusznie krytykuje.

2 1
ID:56223

LALA20

@ george best

Boli Cię d....., miałeś bliski kontakt z czarnym?

0 0
ID:56327

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA