Ale ta telewizja i te super news-y przeżarły Tobie mózg...

Ale ta telewizja i te super news-y przeżarły Tobie mózg pytajniku.Kupujesz pewnie jeszcze Fakt i Super Expres?
Szkoda że się męczysz w tej Polsce ja tam nie wytrzymałem jeszcze za czasów Kwacha i Wałęsiaka a teraz to nie dziwię się i namawiam wszem i wobec młodych ludzi.Kończcie szkoły i chodu z tego folwarku.

21 komentarzy

moher

1. Prasa bulwarowa w UK takie szmatławce czytasz?
2. Prasa bulwarowa w UK Tabloidy wydawane codziennie The Sun The Daily Mirror The Morning Star Daily Star The Daily Sport Tabloidy niedzielne News Of The World Sunday Mirror Daily Star Sunday The People The Sunday Sport
Módl się żeby twój klub MU odniósł zwycięstwo.

2 4
ID:56261

LALA20

@ george best

Jakie masz wrażenia po podróży na Południe od Rio Grande del Northe?

2 5
ID:56262

LALA20

@ george best

Pytajnik prenumeruje " Gościa Niedzielnego ", zamierza zabrać to pismo do
Israela, albowiem zamierza na stałe osiąść w kibucu.

5 3
ID:56264

gwiada dawida

@ george best
Czy ty też jak twoja kolega @ozon nie lubisz Polaków.
Jak nie chcesz ,to nie czytaj @??????? .
A może twój rabi cię zmusza?

3 6
ID:56265

????

Oooooo, a POdobno jesteś taki patriota ...gringo ..

3 7
ID:56273

LALA20

@ ????

Dobre, gringo - obcy.

3 4
ID:56274

george best

@~????: jaki patriota człowieku.Jestem obywatelem świata to że urodziłem sie we Włocławku w Polsce w/g mnie równie dobrze mógłbym urodzić się w Mozambiku.
~gwiada dawida-a Twój rabi doskonale juz sprał ci mózg rocznica Smolenska sie zbliza trzeba jechac rusków nawyzywać że zamach zrobili.

4 3
ID:56283

????

@~george best: to jak ,,obywatel świata '' może być tak niertolerancyjny w stosunku do ludzi o domiennych pogladach ? Może jeszcze POedukuj sie trochę bo masz widoczna ,,dziurę '' w edukacji o społeczeństwie , chyba że kończyłeś szkołę w jakim pueblo ....a to by wszystko tłumaczyło .

2 4
ID:56289

george best

@~LALA20: Pieknie i biednie .Fajno że większość nie ma telewizji i żyja .A nam każą komórki przy pupie nosić i rodziny skłucone.Jedyny minus zajumana kamera plus widoki niezapomniane do końca życia oraz fajna faza po kaktusach.

2 1
ID:56290

gwiada dawida

@~george best:
Wstyd się wypierać swego duchownego szanowny szopie praczu.Hahaha

2 4
ID:56293

george best

@~moher: Mnie interseuje ;
moja rodzina,Manchester United,przyroda ,jak czas pozwoli turystyka i przede wszystkim ruch na świeżym powietrzu.Co do Gazet które wymieniłeś wiesz jak jest nie przeczytasz w nich że Panią Wandę dusiła poduszka czy Figurce z Pikutkowa polała sie krew z oka i trzeba iść się modlić bo to znak z nieba ..głupie bzdury.
Dbać o kobietę swojego życia i dzieci to jest to a nie prac mózgu przez kościół i politykę.

4 1
ID:56298

ozon

Zgadza się \"gwiazdo dawida\"- nie lubię tych ,którzy nic innego nie robią tylko marudzą , złorzeczą i mają pretensje ,że nie są Onassisami. Nie lubię tej roszczeniowej postawy u moich rodaków , hipokryzji i dulszczyzny i kołtunerii.Jako Naród Polacy są Ok ale jako społeczeństwo... szkoda gadać.

5 1
ID:56300

fiskus

@~ozon: Teraz obowiązuje moralność Kalego . Moje pokolenie miało przewagę nad obecnym , bo nasze babcie i dziadkowie byli świadkami wydarzeń i mogli wypełniać luki w historii serwowanej przez PRL . Czego można wymagać od młodych , którym piszę dosłownie władza zakazała poznawać prawdziwa historię.
Polityk nie kłamie , tylko nie mówi prawdy , jasne jak słońce peru .

1 5
ID:56309

LALA20

@ fiskus

Jak do tej pory, Świat poznał dwa Słońca.
Słońce Peru - tytuł ostatniego władcy Imperium Inkaskiego, Atahualpy - 1532r.
Drugie słońce Peru - no cóż, wiadomo o kogo chodzi.

P.S.
Cieszmy się jednak tym Słońcem, które codziennie zagląda do naszych okien.
Pozdrawiam Cię.

0 1
ID:56312

Moher

@~george best: @~george best: To że jesteś fanatykiem M .United i twoja wola jest taka ,aby twoje prochy zostały rozsypane na stadionie(Tak pisałeś),to ja stwierdzam z przerażeniem ,ze z twoją psychiką jest kiepsko.Lepiej żeby twoja najbliższa rodzina przychodziła na twoje miejsce spoczynku i zapaliła ci znicz..Ugnieciony masz mózg W twoich tabloidach jeszcze piszą że George Best zachlał się na śmierć a i z"Gazą" jest kiepsko ,też chla na umór, oto twoi idole dla których oddałbyś życie.Na dowód tego posługujesz się nazwiskiem tego Irlandzkiego gwiazdora,niech mu ziemia lekką będzie. Współczuje Ci .Zdrowiej chłopie

0 2
ID:56313

ozon

To nie do końca tak "fiskus". Człowiek ma wyniesione z domu pewne wartości, zasady i jak się ma takie "mocne fundamenty" to się je ma i nie zmienią tego żadni politycy. Tylko słabi dają się zmanipulować.

2 1
ID:56319

????

@~ozon: zaPOmnialeś wymienić ZAKŁAMANIA i OBŁUDY ...które sam intensywnie praktykujesz na tym forum ...a może też ich ,,nie lubisz'' ?

1 2
ID:56333

george best

@~Moher: nie jestem Fanatykiem Manchester-u United ja po prostu kocham ten klub jak i żonę i dzieci.Cały czas mi piszesz żebym się leczył wiesz nikomu krzywdy nie robię nie kradnę jedyna moja wada to że jestem ateistą i nienawidzę słuchania bajek o cudach itp z palca watykańskiego wyssanych.Nie uważam też żeby jakiś człowiek na ziemi był nazywany świętym.Pracuję i mam do czynienia z ludźmi w takim polsko zwanym hospicjum ale nigdy w życiu nie słyszałem od kolegów czy koleżanek w pracy aby osobie chorej kazali się modlić to ten na górze ich uzdrowi.Sam kiedyś umrę i nie oczekuję że po spaleniu moja dusza gdzieś trafi .Myślę że ludzie wierzący tak naprawdę boją się śmierci i myślą że jest jakieś tam królestwo niebo piekło .

2 0
ID:56337

fiskus

Jak tu się podlizać dobroczyńcom .......przemilczeć problem . Nieprzyjemne prawdy są zawsze lepsze od przyjemnych złudzeń . W ostateczności i tak Polak wyjedzie , tam będzie budował dobrobyt , niekoniecznie swój .

0 0
ID:56348

????

@~george best: a ty ....gringo nie boisz się ? A to ciekawe ... zaczynasz pisać juz takie brednie że chyba tylko azorek nie może się dziwić ...

0 1
ID:56356

george best

@~????: Brednie to sam piszesz i marudzisz.Pisałem Tobie kiedyś że trzeba było się uczyć i znaleść dobrą pracę.A nie teraz narzekasz że politykierzy wszystko kradną a Ty masz na chlebuś 250 euro.Narzeka ten co dużo ma .Węc nie jęcz jak baba.

1 0
ID:56385

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA