nie jestem entuzjastą seriali.Nazywam je "telewizyjną smyczą".Znajoma pracująca w jednej z firm zajmującą się badaniem rynku znając moją awersje do tego typu produkcji zaproponowała mi wzięcie udziału w ankiecie właśnie na temat seriali.Powiedziałem jej że ja nie mam na ten temat zdania bo nie oglądam seriali a ona na to że właśnie takich osób poszukują.Jeśli się zgodzę zostaną mi dostarczone odcinki seriali do obejrzenia i po ich obejrzeniu dopiero będę wypełniał ankietę.Jedna dotyczącą konkretnego serialu a potem zbiorczą.Zgodziłem się.Zwłaszacza że to zajęcie było płatne i to nieżle jak za czynności do wykonania.Uff zabawa niezła.Wiedziałem ze stacje telewizyjne serwuja mngość seriali ale to co dostałem do obejzenia przerosło moje oczekiwanie.Miałem mozliwośc zapoznać się wielona produkcami wszelkiej maści.Ale jeden wywarł na mnie szczególne wrażenie.A mianowicie serial realizowany przez tv publiczną,misyjna i abonamentowa.Ten serial to "Rodzinka.pl" Ludzie dawno nie widziałem takiej szmiry i to w państwowej stacji.Scenki,dialogi,teksty powalające durnotą i totalnym debilizmem.Sposób zachowania począwszy od serialowych rodziców do trójki dzieci bardziej idiotyczny niż tezy zamachu po Smoleńskiem.Jeśli ten serial oglądają dzieci a na pewno i próbują naśladować filmowych bohaterów to współczuje rodzicom.Muszą mieć stalowe nerwy.Rozumiem że serial jest realizowany na podstawie zakupionego formatu ale jak można być tak bezmyślnym żeby w taki sposób robić kopie.Być może w niektórych rodzinach takie zachowania się zdarzają ale to chyba są nielicznie przypadki.Pozdrawiam wszystkie normalne Rodzinki.pl.