Pisalem juz w 2010 roku ze NIE nalezalo wybierac pana...

Pisalem juz w 2010 roku ze NIE nalezalo wybierac pana Paluckiego na prezydenta, na pewno, jestem o tym przekonany ze My Wloclawianie poradzilismy by sobie doskonale bez watpliwych uslug tego pana, jak radzilismy sobie jak jeszcze Paluckiego nie bylo na swiecie...

19 komentarzy

negocjator..

dziwne jest że na portalach internetowych nic nie piszą że w niedziele będzie można odwołać prezydenta ... tak samo na mieście nie widzę żadnych plakatów ... jakas zmowa ? czy portale dostały kase za trzymanie języka za zębami ??

11 5
ID:57013

Ada

Tak dlugo jak bedziemy pod patronatem bankow, gieldy, Unii i globalizacji, caly czas bedziemy miec na stolkach pozeraczy naszych podatkow bez zadnej dla nas korzysci.

10 3
ID:57015

Bogdan

Lepszy Pałucki ,który coś zrobił ,niż inny miał przepić.Hahaha

7 14
ID:57016

$$$$

@~Ada: Zgadzam się. Wszyscy robią to samo. co ma do zaproponowania Banda Referendalna???? NIC

4 10
ID:57019

Radio_Moskwa

Bogdan jesteś taki inteligentny i oczytany i wiesz dużo o mieście, więc opowiem ci historyjkę z dzisiejszego dnia. Otóż na nowym placu defilad (dawny stary rynek) pewien pies z kulawą nogą zrobił na środku kupę! I wiesz, co??? Ten pies zrobił dokładnie to samo, co twój idol! Idol zrobił dokładnie tyle samo dla starego miasta i reszty Włocławka, co ten mały pies!

9 5
ID:57021

????

@~Ada: ale oni to rozkradają ,,dla naszego dobra '....niedlugo dzieci z przedszkoli zapedzą do umów śmieciowych bo w ZUS już tak ,,sprywatyzowali' że ,,dno widać' , POdobnie jak NFZ i OFE ...

4 3
ID:57022

Włocławiak

@kluska !
No to chyba byłeś funkcjonariuszem służb bezpieczeństwa, albo na kierowniczym stanowisku w aparacie partyjnym, lub przodownikiem pracy w którymś zakładzie przemysłowym.

3 9
ID:57026

Poeta

Bogdan tak zawzięcie liżesz pupę pseudo prezydentowi, że aż język masz brązowy, twój mózg wypalony nie rozumie rzeczywistości bo cały czas żyjesz w podłości, inteligentni ludzie się z ciebie śmieją bo ufasz złodziejom!

8 1
ID:57028

tymi_tunie_pier

@~Radio_Moskwa: to był na pewno twój pies.Jaki pan taki kram.Na wszystko sr.m. Po tym ma pretensje do Pana Boga ,że kościół nie w tym miejscu postawili i psy nie mają gdzie załatwiać się. Jajcarz z waści ,że ho,ho.

1 8
ID:57034

dzonny_killer

pierwsza kadencja pałuckiego to porażka. wybór w drugiej to porażka nygusów, którzy nie poszli do urn...

@~negocjator..: a co się dziwisz? czerwoni siedzą jak myszki pod miotłą, bo się boją odzywać, żeby nie robić reklamy referendum... :p

@~$$$$: bandę to ty reprezentujesz... z pewnością osób o zerowej kulturze osobistej... ale w przypadku klakierów teodora jakoś to mnie nie dziwi... :p

6 2
ID:57036

Bogdan

Ojta,ojta.Wejdziecie raz na m na forum i myślicie ,że wszystkie rozumy pojadł.Zaprawdę powiadam wam pasikoniki i leszcze ,że jest mi całkowicie obojętne co o mnie sądzicie. Mam dużo uwag do funkcjonowania administracji i to nie tylko za tego Prezydenta ale i poprzednich p.... o wiele większych niż Pałucki. Ja w przeciwieństwie do was piszę pisma i zawsze mam ,później albo prędzej sprawę załatwioną i to bez znajomości. Wy tylko kwiczycie jak zarzynane w uboju muzułmańskim zwierzęta.To wasz rytuał. Proszę pokażcie mi choć jednego maila ,którego wysłaliście do UM pod swoim nazwiskiem a nie z podwiniętym ogonem jak tu na forum.Sio hołota.
Jestem tylko przeciwnikiem referendum na rok przed wyborami i to właściwie bez konkretnego powodu. Jakiejś pani się zebrało na nerwice bo chłopa nieroba z funkcji wylali na pysk( nie pierwszy już raz i coraz niżej) ,drugiego z nieruchomości i jednego Żyda (pół na pół) co przypomniał sobie o pochodzeniu a zapomniał o rodzinnych powiązaniach w PZPR itd .itp Chodzi o koryto jak zwykle.
Jak zauważyłem to szczególnie Prezydent nie podoba się tutejszej hołocie bo nie pije alkoholu i jest sprawny fizycznie .

4 5
ID:57041

Bogdan

Zapytam skromnie ,czyja teraz będzie porażka. Niepisany zakład podtrzymuję.Dla satysfakcji,że albo ty albo ja na tym forum napiszę przeprosiny ,że się myliłem.że referendum to większa porażka niż wybory drugiej kadencji.
Pozdrawiam

0 7
ID:57042

dzonny_killer

@~Bogdan: ile razy można Ci podawać nawet najbardziej banalne powody do odwołania? kasa misiu kasa... nie dość, że na wicenierobach się zaoszczędzi, to jeszcze może takich wałków nie będzie, może ktoś w końcu kompetentny się zabierze za pracę, zacznie w sposób właściwy wykorzystywać pieniądze unijne, zacznie myśleć i działać dla miasta, a nie tylko dla siebie, swoich kumplusi i rodzinki... :p

przeprosiny? kogo chcesz przepraszać i za co? przyjmuję wyzwanie i mogę przeprosić wszystkich, którzy pójdą na referendum i oddadzą głos zgodnie z tym, co tak naprawdę myślą... jeśli okazałoby się że referendum jest ważne i Włocławianie nie chcą odwołać to ich za to przeproszę...

4 2
ID:57050

Radio_Moskwa

@tymi_tunie_pier: No cóż nie sądź innych po sobie:) Nie mam psa i niestety często muszę sprzątać przed domem po Polakach, którzy psy mają!

4 0
ID:57054

tymi_tunie_pier

@dzonny_killer: ,że może,może i może znowu tak ze 20lat.

0 3
ID:57057

sportowiec

A ja idę. I rodzina też. Sąsiedzi też pójdą. Damy radę

5 0
ID:57058

????

@~sportowiec: z mojej ulicy ,,wszystkie domki ' idą na referendum , ludzi wk....ły podwyzki kosztów ciepła ,wody , ścieków , śmieci ..wierzyli że Machnacz i dopłaty z Unii zapewnią mniejsze koszty a tu jak zwykle obiecanki -lipa ,drożej i drożej ,no i podwyżka podatków ...najgorsze że ,,łoPOzycja ' wcale nie lepsza tylko czeka na stołki ...i zaraz będzie robić to samo ...chyba że włocławianie się naprawdę na tą POlityczną zarazę wku.....i POgonią ...

4 2
ID:57060

Niezależny

Ja również popre referendum i pójdę zagłosować za odwołaniem prezydenta.

1 1
ID:57064

tymi_tunie_pier

@~sportowiec:idź najpierw do kościoła i się wyspowiadaj jak na porządnego katola przystało żebyś mógł znowu nagrzeszyć postępując nie zgodnie z zaleceniem twojego guru biskupa.
@radio_Moskwa a smycz masz?

0 1
ID:57075

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA