Ci my tu mamy: PIS: Czarnecki Czy im kompletnie...

Ci my tu mamy:

PIS: Czarnecki

Czy im kompletnie odwalilo jak mozna taka chorogiewke marnej masci wziac, Mezydlo wziety do PO ostatnio to juz upadek ale ten gosc gwarantuje kleske a calej linii, Jarek K. chyba chce zarznac partie, kolejna zreszta. Zbonik ma racje, ze sie burzy.

PO: Zwiefka

Mialem "przyjemnosc" miec kontakt z tym gosciem, porazka, nic nie zrobil, Wloclawek ma gdzies, przyjezdza tylko wtedy kiedy mozna "pyska" w mediach pokazac. Reszta listy, wypelniacze. Dla nas jako wloclawian moze liczyc sie tylko Kopysc, jego glowna zaleta to to..... ze jest z Wloclawka i zna angielski (nauczyciel angielskiego) czego nie mozna powiedziec o innych.
Zwiefka nigdy.... nigdy ,,, nigdy

PO PIS, ja nie moge gdzie ci ludzie maja mozgi, ze takich ludzi biora na jedynki, tragedia. Chyba, ze jest to platnosc z blizej nieznane przyslugi i dlugi.

Mamy juz golfiste, nauczycielke i to starczy.... zmienmy cos na lepsze, ale co mamy zrobic jak listy wygladaja jak taniej knajpy z piwem a nie menu z ekskluzywnej restauracji, to nie uczta dla podniebienia tojakas promocja z marketu z mytym miesem...

2 komentarze

Stacha

Taka niemota jak Czarnecki tylko psuje wizerunek każdej partii - prawie wszystkie z możliwych już uszczęśliwiał.Ja też się wkurzyłam i zastanawiam się czy wogóle iść na pseudowybory.

0 0
ID:4171

pazdzioch

a ja nic nie mam do posla Czarneckiego szczerze mowiac to Mojzesowicz sie skompromitowal na tasmach Beger

0 0
ID:4174

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA