Przeczytałem taki apel- prośbę Internauty o to aby w...

Przeczytałem taki apel- prośbę Internauty o to aby w Dzień Wszystkich Świętych odwiedzający groby bliskich, pozostawili w domach opakowania od zniczy lub jeśli już kupują przed cmentarzem- maksymalnie je zgnietli tak aby jak najwięcej zmieściło się w tych pojemnikach. Apel słuszny bo pojemniki te często usytuowane są tuż przy grobach i przykry to widok jak te opakowania wysypują się na jakiś grób.to ,że służby miejskie nie stają na wysokości zadania nie znaczy aby o tym nie pomyśleć. Każdemu byłoby przykro gdyby to grób Jego bliskich był zasypany opakowaniami. Przyłączam się do tego apelu!

3 komentarze

(((((

~ ozon słuszny apel , opakowania - a po co nam to?
Dzisiaj dostałam fakturę korygującą ENERGA - niezależną od okresowych rozliczeń zużytej energii , mój licznik nagle przyspieszył o 100 proc.
Awaria licznika < czyjaś ingererencja < nie wiem ?

0 0
ID:57108

george best

Pamiętac trzeba że zawsze 1 Listopad to pokaz mody .Stare dziady w czarnych płaszczach i kaszkietkach.Babki jak zwykle te starsze w beretach patriotycznych.
Ale ozon ma rację po co wam kurcze tyle zniczy ?Wystarczy jeden .

2 1
ID:57109

????

@~george best: to zwyczaj z twojego puebla ? Z tego co wiem Meksykanie bardzo sznują swoich zmarłych i raczej nie oszczędzają na przypominaniu ich ziemskiego bytowania .Bo wyobraź sobie że w tym swięcie wlaśnie głównie o to chodzi ...no ale jak ty wolisz ,,marychę' albo inne ,,przyPOminacze ...%' ? Widać sa różne ,,kółka...' zainteresowań . Tak jak to robi POd publikę spalonykot ...też można , tylko to tak prostacko i wulgarnie wygląda ...

0 1
ID:57178

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA