Dzisiaj jest dzień mierzenia obwodów! Każdy może...

Dzisiaj jest dzień mierzenia obwodów! Każdy może zmierzyć swój obwód i nie koniecznie musi to być obwód talii, może być głowy. biustu. bioder czy nawet ud. Im więcej tych OBWODÓD się zmierzy - tym większa szansa dostania się do Księgi Rekordów! No to mierzymy.Pochwalcie się czy już jakiś swój obwód zmierzyliście.....

11 komentarzy

dzonny_killer

zmierzyłem wraz z całą rodziną obwody nadgarstków... :p

2 4
ID:57160

$$$$

Ani Ty jesteś dowcipny ani tym bardziej mądry, a w domu pewnie mówią żeś taki błyskotliwy jak garnek do gotowania ziemniaków....

6 4
ID:57166

????

...zmierz swój obwód między uszami ...a POtem POrównaj do obwodu arbuza w markecie ...reszte wniosków POzostawiam tobie ..azorku .

5 6
ID:57167

george best

Halo halo długopisów nie brakło?

2 0
ID:57180

ozon

Ponuraki co poniektórzy! Nie każdy musi rozumieć dowcip- nie wymagam. Brawo "dzonny" i "george" ciekawe czy pomiary wyjdą dobrze. Acha! Chelsea "rzutem na taśmę " wygrała! Chłopy niech się biorą do roboty.... Dobrej nocki życzę i poradzenia sobie z tym nowym czasem!

2 0
ID:57182

dzonny_killer

@~ozon: do zrozumienia dowcipu trzeba mieć cokolwiek "między uszami", albo nie być dolarowym tchórzem... :p

0 0
ID:57190

george best

@~ozon: ale mecz najlepsza akcja Mou jak po zdobyciu gola wpadł na trybuny to jest kot jednak.Jak myslisz kiedy Arsenal dostanie zadyszki bo Liverpool-u nie biorę na poważnie w tym roku .A i co myślisz o Januzaj-u bo ja że jest kolejny następca po CR7

1 0
ID:57207

ozon

Januzaj zapowiada się dobrze - to talent i będzie o nim głośno. Jeśli pytasz o "zadyszkę" Arsenalu no to myślę ,żew LM może jej dostać zwłaszcza jeśli nie założą Lewemu naszej koszulki- inaczej Go nie zatrzymają... pożyjemy zobaczymy- sam wiesz ,że w piłce wszystko może się zdarzyć i dlatego ją lubie! Trzymaj się ciepło pozdrawiam.

1 0
ID:57248

????

@~ozon: Taaaa zwłaszcza w POlskiej piłce ...

0 1
ID:57282

ozon

Czego się wcinasz jak stringi w tłusty tyłek? Pyta cię ktoś o zdanie..baco. Wtykasz wszędzie swój nachalny nos- natrętna mucho- plujko. ."pytajnikiem" zwana. Weż nie rób konkurencji koziołkowi- matołkowi bo troszkę nie wypada w tym wieku.

2 0
ID:57297

????

@~ozon: Myślę że ,,w tym wieku' właśnie wypada tępić takich POlitycznych farbowanych azorków jak ty ...z chińską gumką w koreańskich stringach i swojskim siankiem w butach ...szwedzka maska niczego tu nie zmieni ....

0 3
ID:57310

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA