CWL już są w Sopocie! Witam, jestem na urlopie w Sopocie...

CWL już są w Sopocie!

Witam, jestem na urlopie w Sopocie i ostatnio dało się zauważyć na ulicach i usłyszeć CWLki ! Jeżdżą szrotem 20 letnim, muzyka na full, otwarte okna i wiejski uśmiezek. Ludzie się patrzą co to się toczy po ulicy. Czasami potrafią z 10 razy okrążyć ryneczek - w jakim celu nie wiem. Znajomi się śmieją ze mnie że mieszkam w mieście dziwaków :=/

10 komentarzy

Driver

Widocznie jak wjeżdzali na ryneczek zobaczyli strzałki na znakach drogowych.... może tam był oznakowany ruch okrężny i nasi kochani krajanie jeżdzą tak w kółko.Trzeba zrozumieć ludzi prostych a nie tylko krytykować.Swoją drogą jeżeli tam krąża do dziś to i tak jesteśmy wygrani ponieważ nie ma ich u nas ;))

0 0
ID:4177

do MS

a twój szrot ile ma lat dziwaku,inteligencją to ty nie grzeszysz

0 0
ID:4178

MS

Mnie stać na nowego z salonu a nie kupować używany samochód a potem płacić drugie tyle za doprowadzenie go do ładu.

0 0
ID:4183

Jojo

Z tego co widzę, to zrobił jeden maleńki błąd. A wrażenie ogólne, jakie robi jego post jest lepsze niż to, które robi Twój post niepodpisany młodzianie (młoda damo?). Nie rozumiem więc czemu od razu atakujesz inteligencję niejakiego/niejakiej MS.

0 0
ID:4184

jojo

wymyśl sobie inny nick bo ten jest mój

0 0
ID:4188

jojo

ostatnio taki jeden CWL,trąbił na mnie i wymachiwał łapami,kiedy wyjeżdżałem z parkingu przy Realu,myślał że to on ma pierwszeństwo,później jadąc za mną trąbił i pokazywał,że jestem głupi,szkoda na nich słów, nie mają ogłady,nie patrzą na znaki,brak kultury osobistej

0 0
ID:4192

Jojo

"jojo (27-04-2009, 21:01:04)
wymyśl sobie inny nick bo ten jest mój"

Hahaha, bo padnę. Może do sądu mnie podasz. Od 20 lat na mnie tak wołają. Więc nie pajacuj, proszę.

0 0
ID:4196

mason

Ta nagonka na CWL jest bledna. Sam mam taka rejestracje tak na marginesie. Tak sie tworzy stereotyp, ktory niszczy myslenie plytkimi uproszczeniami. Tak sie sklada, ze bylem tez w anglii i tam wszystko zrzuca sie na Polakow. Niewazne czy ktos jest z Warszawy, Wloclawka czy Lubania dla anglika jest smieciem. Kazdy z was tu piszacych tez by nim byl. Poczucie wyzszosci i porownywanie sie prowadzi do pychy, ktora bywa zgubna. Dla kogos kto patrzac na CWL czuje agresje polecam wyjazd do anglii dla otrzezwienia.

0 0
ID:4201

pazdzioch

a co? moze angole nie maja racji?

0 0
ID:4207

MS

Jak jakiś naród leci na łeb na szyje po otwarciu granic, zmywać gary za półdarmo to jak inaczej można ich nazwać??

0 0
ID:4209

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA