w niedziele bawiąc z wizytą na Zazamczu miałem niebywałą...

w niedziele bawiąc z wizytą na Zazamczu miałem niebywałą okazję(na co dzień nie mam dostępu do kablówki)pośrednictwem odbiornika telewizyjnego obejrzeć program typu "gadające głowy".Zrealizowany został przez pierwszą z lokalnych stacji telewizyjnych.Prowadząca(nawiasem atrakcyjna blondynka)gościła w studio posła Wojtkowskiego,pana Jacka Lebiedzińskiego i jakiegoś radnego SLD sorki ale nazwisko wyleciało mi z głowy a raczej w niej nie pozostało.Tematem rozmowy tych trzech panów było ostatnie referendum.Po obejrzeniu tego programu stwierdziłem że pan Lebiedziński powinien kandydować na posła na sejm.Poziom aroganckich odpowiedzi i ogólne zachowanie w studio pokazują że do tej funkcji ma pan wszelkie predyspozycje.Niech pan sobie daruje karierę w samorządzie pan jest stworzony aby popsuć znacznie większe rzeczy.

2 komentarze

;-/

Sluchaj nie przyjezdzaj jak masz pisac glupoty.
Gdzie widziales tam posla Wojtkowskiego???! no gdzie!

1 0
ID:57421

pionier

bije się w piersi bo faktycznie pomyliłem się.To nie był poseł Marek Wojtkowski.Jeszcze raz przepraszam za pomyłkę.Może gdyby pan poseł był bardziej aktywnym posłem swojej formacji (przynajmniej jak dla mnie)to może bym się nie pomylił.Jeszcze raz przepraszam.Ale niezależnie czy był tam poseł Wojtkowski czy go nie było za"gwiazdę"robił pan Lebiedziński.

5 0
ID:57464

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA