Jak podają niezależne media zbliżone do PiSu- jutro...

Jak podają niezależne media zbliżone do PiSu- jutro Naczelny Stary Kawaler i Hodowca Kotów RP jedzie do Krakowa aby tam przeprowadzić casting do Moherowych Brygad Szturmowych!!!!Osoby obojga płci mogą zgłaszać się też telefonicznie na numer podany na stronie internetowej partii PiS. Ilość osób ograniczona i jest to funkcja czysto społeczna- Naczelny Kawaler profitów nie przewiduje bo budżet tego nie wytrzyma!Odwagi i na start!

13 komentarzy

Moher

Coś,co jedni nazywają chorą podejrzliwością,jeśli chodzi o polską niepodległość,ja nazywam, udawaną ślepotą.Gdy jedni,w tym ja,mówili o celowej wyprzedaży i niszczeniu ,polskiego przemysłu,inni ,nazywali to ,'trudnym okresem transformacji'.Gdy jedni,w tym ja,mówili,że konsekwencją tego będzie ogromne bezrobocie i emigracja ludzi młodych za chlebem,byli tacy,którzy ,nie widzieli tego problemu.Przecież,w/g nich,mieli do nas przyjechać np.Holendrzy.lub Anglicy a wszystko miało się wymieszać w tyglu UE.Gdy ,zaczęto wprowadzać,umowy śmieciowe,mówiono,że 'nasza młoda demokracja nie dopracowała jeszcze dobrych procedur' ,a nie ,że jest to ,czyste złodziejstwo ,ze strony pracodawcy. Nic nie dzieje się od razu.Gdy ,nie reagujemy na czas,za jakiś czas,jest już za późno.To samo,dotyczy suwerenności Polski.

7 7
ID:57543

????

@~Moher: należy dodać że POlityczne matołki z zakłamanym duetem (T&R)na czele w taki sam sPOsób ,,palą głupa ' udając że niż demograficzny w POlsce to nie ich zasługa ,ale ....oczywiście niedostosowanego społeczeństwa które w zarabiając 250 Euro miesięcznie na umowach śmiciowych oraz szczawiu i mirabelkach nie chce się ,,im ' rozmnażać ... to POzostałość tyPOwo komuszego myślenia wyniesionego z Magdalenkowych ustalen POczynionych POd wpływem alkoholu ...

5 7
ID:57544

ozon

Teorie sPiSkowe zrobiły swoje wyprały mózgi ale na szczęście tylko tych którzy samodzielnie myśleć nie potrafią. SPiSkujcie dalej i zakładacie "bagnety na broń" .Medycyna takie przypadki zna i nazywa to zachowaniami schizofrenicznymi... Poluzować ciut berety bo zbyt bardzo uciskają .....

9 5
ID:57545

Moher

@~ozon: lalo zaozowana, ta onana zakłóciła ci tok myślenia,a może ugnieciony masz mózg, czy to skutek oglądania TVNieprawdy czy czytania Gazety Wybiórczej?

2 9
ID:57550

george best

@~????: idź do szkoły i skończ coś bo będziesz dymał za te 250 euro jak chcesz więcej to się staraj a nie marudzisz.Nikt za darmo kasy Tobie nie da.Jedź do katolickich Włoch i kup sobie Fiata Punto mało pali opłaty małe gazu nie trzeba .Italianos pytajnikos.to Twój nowy pseudonim.

7 3
ID:57551

negocjator..

trzeba być ślepym i głuchym żeby nie widzieć i nie słyszeć tego syfu i gnoju politycznego w wykonani PO ! albo złodziejem któremu pasuje obecna sytuacja do okradania innych obywateli !

3 7
ID:57552

Raport

Dziura ozonowa.Panie O3.Jeśli już porusza Pan pewne tematy proszę to robić profesjonalnie.Sposób Pana wypowiedzi powoduje że automatycznie uważa się Pana wypowiedzi za niepoważne.Podsumowując jeśli będzie Pan tak pisał to nie ważne o czym i po której stronie po prostu taka treść jest lekko mówiąc (i lekko się uśmiechając) omijana.Pozdrawiam ludzi z wyczuciem.

2 4
ID:57553

????

Dla azorka ważne jest by ujadać , ale nie jest juz ważne czy to ujadanie ma sens i czy jest powiązane z realiami ...takich właśnie partyjnym zarazkom POtrzeba ...bo logiczne rozumowanie przyczynowo-skutkowe to agonia dla każdej partyjnej ideologii , ale azorki to lubią...

2 8
ID:57554

fiskus

@~ozon: Chemiku od siedmiu boleści , wg uczonych amerykańskich - złamanie
drzewka albo rzucenie kamienień oznacza ,że Twój gen jest zmutowany.
W mojej ocenie piszesz na zamówienie. Pozdrawiam

7 6
ID:57557

ozon

To wy raczej wykonujecie zadania Rydzyka, Kaczyńskiego i innych "oszołomów". Współczuje Wam bardzo , że nie potraficie być wolni o czym świadczą wpisy co poniektórych. U mnie wzbudzają tylko uśmiech politowania...może kiedyś uwolnicie się od tych "manii prześladowczych"?Ja jestem wolnym człowiekiem w każdym znaczeniu tego słowa nie znacie tego uczucia i jest to Wasz dramat! Popracujcie nad sobą- warto!!

7 3
ID:57567

fiskus

@~ozon: Jestem wolnym człowiekiem , a nie mogę odebrać listu poleconego wysłanego na męża zgodnie z art. 29 KRO . Wytłumacz mi mądry człowieku dlaczego tej przesyłki nie mogę podjąć?
11 listopada 1918 świętują wszystkie kraje zachodnie.
Nam niepodległości nikt nie podarował !

0 1
ID:57572

????

@~ozon: a ty już POpracowałeś ? Obłudny demokrato z chińską gumka w majtkach ....

2 2
ID:57577

ozon

Zgadza się "fiskusie" bo to koniec I wojny światowej . Masz rację ,że nikt wolności nam nie podarował więc tym bardziej szanujmy to co zdobyliśmy .A co do przesyłki to dla mnie naturalne i jest to przepis stosowany w Europie. Resztę wytłumaczy Ci "pytajnik" .

2 2
ID:57587

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA