A "Lewy" nadal ma wszyty w koszulkę "golowstrzymywacz"? Tak...

A "Lewy" nadal ma wszyty w koszulkę "golowstrzymywacz"? Tak czy siak idzie nowe- oby tylko w porę doszło!!!!

3 komentarze

george best

Skończ z tym Lewandowskim .Nawałka powiedział że mają grac jak Dortmund a że Dortmund nie wyjdzie z grupy Ligi Mistrzów to Polacy będą też tak grali.Święta trójca z Dortmundu Robert przyłóż nóżkę Lewandowski oraz Kuba i kontuzjowany Piszczek tym Panom dziękujęmy.Barubar jedynie jest w formie ale jak poszedł by na atak to kto stanie w bramce.Jak dobrze że już niedługo liga angielska.

2 3
ID:57704

ozon

Aż takim znawcą nie jestem ale zrezygnowałbym ze współpracy z tą trójką gdybym był selekcjonerem. Jest trochę czasu by "wychować" nowych a talentów nie brakuje w naszym kraju.. do tego jednak potrzeba trochę determinacji... ale co tam masz rację nie ma o KIM mówić. Ja też czekam na dobrą piłke. Pozdrawiam

1 1
ID:57720

Soldier

Idzie nowe? Człowieku nie rozśmieszaj mnie ile to już lat się ciągnie ten piłkarski syf.. i z jakim skutkiem?.. 2:0 w pupeczke ze Słowakami, przeciez tą reprezentację nawet drużyną nie można nazwać. Jedynie Błaszczu, Lewy i Boruc zasługują na szacunek a reszta panów z orzełkiem na piersi to po prostu wstyd dla polskiego sportu. ;)

0 0
ID:57769

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA