cihyobserwator:Proszę skorygować...

cihyobserwator:Proszę skorygować http://wiadomosci.wp.pl/kat,124758,title,Waszym-zdaniem-PiS-dbal-o-ludzi-PO-traktuje-nas-jak-smieci,wid,16179121,wiadomosc.html?ticaid=111aff

9 komentarzy

????

TW na takie antyideologiczne prowokacje nie reaguje ...bo to nie PO linii ...

2 8
ID:57758

cichyobserwator

Przeczytaj sobie komentarze pod tym co wkleiłeś i zobaczysz tam ,że nie wszyscy widzą tylko same negatywy . Mnie tez w wielu sprawach PO zawiodło ale tacy jak ty malkontenci nie zauważają żadnych pozytywów ignorując co się dzieje na świecie a nie tylko u nas .
Urywek z twojej wklejanki :
,,Za kaczyńskiego wyższe bezrobocie miała TYLKO Słowacja. aktualnie wyższe bezrobocie ma: Francja, Węgry, Włochy, Bułgaria, Litwa, Cypr, Irlandia, Łotwa, Słowacja, Portugalia, Hiszpania, Grecja..... Przed kryzysem w 2007 polska na 6 miejscu wzrostu PKB, podczas kryzysu w 2011 na 1 miejscu..... Inflacja była niższa po 2007 i jest nadal niższa, niż za kaczynskiego ( TYLKO w 2011 była wyższa o 0,3%)....... Pamiętajcie, że każde dane trzeba widzieć na jakimś tle, mieć punkt odniesienia."
Ale takich jest niewielu bo tobie podobnych oszołomów ,którzy juz o 6 bilionach długu piszą jest multum a poprawianie tych waszych danych nie ma żadnego sensu bo Ty ,czy Pytajnik - jesteście jak te profesory z komisji Macierewicza i zawsze wiecie lepiej. A sztuczna mgła , rozpylony Hel, bomba magnetyczna ,Putin w myśliwcu, wstydliwi patrioci bo w kominiarkach,żydzi i cykliści przysłaniają wam rzeczywistość.Co tu korygować ? Trzeba zacząć od zmiany leków.

3 3
ID:57762

????

@~cichyobserwator: ,,mnie też w wielu sprawach PO zawiodło' Nooooo cichyagencie ...to prowokacja czy POczucie że POlityczny cyrk na koszt podatników POmału się kończy ? Przed wyprowadzeniem sztandaru ,,sekrytorze ' PZPR też nadawali w POdobnym tonie ...no ateraz czekamy na znaną z tamtych lat formułkę o ,,błędach i wyPOczeniach systemowych ' .Kasa na kontach w działkach i zegarkach ulokowana , to teraz czas na kolejne farbowanie i mydlenie ludziom oczu w/g recepty z tuskomatolskiej ideologi ?

1 7
ID:57774

cichyobserwator

@~????: Dlaczego nie wziąłeś sobie do serca ( o rozumie nie wspominam- wiesz dlaczego ?) ostatniego zdania ? Spróbuj a efekt cię zaskoczy.

2 2
ID:57780

????

@~cichyobserwator: Myślisz że jak sekretarze POP na egzekutywie przepisują wam leki na POlityczn głuPOtę to wszyscy tak mają ? POza członkami PO są tysiące prawdomównych i uczciwych Polaków którym ,,partyjne leki w waszej apteki' nie są potrzebne ...a wracając do tematu -na kiedy planujecie uroczystość ,,sztandar wyprowadzić ' , kasa ulokowana, kolesie obdzieleni stołkami więc chyba kolej na sztandar ... jak w PZPR ? Czy może przemalowanie nazwy jak w ,,RP '?

1 6
ID:57782

ozon

a ja mam pytanie do Redakcji- dlaczego nie ma mojego wpisu? Nie chcę być tendencyjny ale czyżbym napisał coś " nie po linii"?- to żart oczywiście bo gdzie mi tam do "pytajnika"! Zawieruszył się gdzieś? ten mój wpis- o to pytam poważnie. pozdrawiam

0 0
ID:57785

fiskus

@~ozon: Tajemnica twojego zawieruszonego wpisu pozostanie tajemnicą jak Art- B .
Polecam książkę A . Gasiorowski " Kto się boi Art - B ? "

0 0
ID:57807

????

@~ozon: cały czas piszesz ,,nie PO linii ' , nie ,,w duchu ' , , ,,wbrew POstęPOwej ideojogii' bo jestes ,,wróg klasowy ' i ...nie tego nie napiszę ... autocenzura ...

0 2
ID:57809

Oczytany

~do ozon, tak masz rację, tutaj też lecą PO linni ...ale mi się udzieliło od tego ć.....

0 0
ID:57815

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA