Witam Was drodzy mieszkańcy- wpadłam sobie na pomysł, że...

Witam Was drodzy mieszkańcy- wpadłam sobie na pomysł, że skoro referendum to ostatnio bardzo popularne słowo ;p i żeby nie poszło w niepamięć- to może warto coś zrobić z Panią, która zarządza włocławską edukacją?? Z tego co się orientuję- nie jest lubiana przez pracowników oświaty i mocno się "panoszyć" i zastraszać! Nauczycielki, Nauczyciele i inni zainteresowani- nie pozwólcie po sobie "jeździć"- zróbmy coś z tym i odwołajmy Panią B.E-M....

4 komentarze

negocjator...

też doszły mnie słuchy że ta Pani to się rządzi jak u siebie w domu w naszej oświacie ! złapała stanowisko i sie ludziom w głowie przewraca albo w du****
nie wspomnę o zatrudnianiu moich swoich na stanowiska w szkołach !

1 0
ID:57896

Bogdan

@~negocjator...
Co poszło w niepamięć. Ten jeden porąbany "binzesmen" ciągle uskutecznia nawijkę o tym referendum w szkle. Hehehe

2 0
ID:57900

????

@~negocjator...: Zatrudnianie ,,swoich ' to tradycja z włocławskich ,,kunkursów'. I nie było by w tym nic dziwnego tylko że te ,,kunkursy ' na stanowiska techniczne wygrywają ,,zupełnie przypadkowo' ....historycy PO WSHE , wf-iści , humaniści , organizatorzy sportu którzy o sprawach technicznych zielonego POjęcia nie mają ...POza pleckami partyjnymi ...więc musza zatrudniać ..doradców ...widać to PO kosztach ostatnich inwestycji .

0 2
ID:57904

chytrus

Ta Pani przez cztery lata kierowała włocławskim sportem. I ja się pytam na jakiej podstawie, skoro całe życie pracowała w szkole albo kuratorium. Tyle się zna na sporcie co Joanna Mucha

0 0
ID:57993

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA