OZON cos się dzieje w Anglii niedobrego w lidze .Wróciłeś...

OZON cos się dzieje w Anglii niedobrego w lidze .Wróciłeś już z ziemi Polskiej która zwana jest teraz Ukrainą?

4 komentarze

ozon

Wróciłem cały i zdrowy . Poczytałem o rozgrywkach i MU nie najlepiej w tym wygląda. , zresztą Chelsea też pokpiła wczoraj sprawę choć w tabeli jest wysoko.Piłka jest okrągła a bramki są dwie- jak mówił klasyk pan Górski śp.Będzie ciekawie!pozdrawiam

0 0
ID:58225

cichyobserwator

Witam Panów- macie rację ,że MU coś sie porobiło i sir Alex wk...y może wróci to porządek zrobi . Moja pani jest nawiedzoną kibicką MU ( oglądanie meczy z kawą w oryginalnym kubku klubowym itp.) Teraz oglądamy Arsenal z Evertonem i żeby naszym trochę polepszyć( odbić się z tego 9 m-ca ) czyhamy na remis.Lecę oglądać bo piwo mi się grzeje - pozdrawiam

0 2
ID:58233

george best

United sie podniesie tylko trzeba powyrzucać co poniekturych.Anderson,Nani,Claverley, jedyny błąd to brak transferów Moyes zaczął pracę od 1 lipca dopiero a w tym dniu City miało już kupione 4 nowych zawodników.

0 0
ID:58248

ozon...

Witamy w klubie "cichegoobserwatora".Transfery będą w styczniu chyba więc spokojnie poczekaj "george".Mecz Arsenalu z Ewertonem też oglądałem- mogło być inaczej! Moja żona jest fanką hokeja na lodzie ale czasami dzielnie mi towarzyszy . Kiedyś nawet dostałem od niej koszulkę z autografami Chelsea- to było dawno bo na 45 urodziny ( jak ten czas leci- za szybko). Tak czy siak miło ,że też lubicie piłkę- ukłony dla pani "cichejobserwatorki"Pozdrawiam.

0 0
ID:58257

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA