A to dla nieświadomych na co idą nasze abonamenty w ramach...

A to dla nieświadomych na co idą nasze abonamenty w ramach finansowania działalności ,,misyjnej'' reżimowej telewizji -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gazeta-polska-codziennie-srednia-pensja-w-tvp-6645-zl/b77hn - kłamstwo kłamstwem POgania .... na koszt POdatników ...czy obłuda tyle musi kosztować ?

14 komentarzy

george best

Ty ciągle o tej kasie zazdrość i łapczywość.Nie mów mi nigdy że jesteś osobą wierzącą bo ze śmiechu padnę .

4 1
ID:58311

ozon

Wiemy ,wiemy iż marzy Ci się aby koncern medialny w Toruniu pod wodzą Tadeuszka otrzymywał te pieniądze . z tej stacji rozbrzmiewa głos katolickiej miłości do bliżniego, przesłanie o szacunku, pokorze i głębokiej wierze. No jak na katolicką rozgłośnie przystało!

8 2
ID:58313

fiskus

@~ozon: Twoja relacja dziennikarska o zamieszkach na Ukrainie na tym forum pachnie kiczem i propagandą - to widać słuchać i czuć . Potem .... obrazliwe epitety kierowane co do niektórych niebędących zwolennikami jedynej słusznej partii pod wodzą Słońca Peru . Zwolennik tej partii ma priorytet do pisania steku bzdur pod dyktando... ?

4 4
ID:58320

????

@~fiskus: ta głuPOta POlityczna jest licencjonowana a azor wykupił najwyraźniej kilka takich licencji ...chce być ,,trendy'...jak cichyagent...

2 4
ID:58337

cichyobserwator

@~fiskus: Nareszcie mamy ,, bezstronnego " fachowca od kiczu i propagandy. Do tej pory nigdy nie miało to miejsca ale teraz będziesz juz czuwał i wszystkie takie przypadki będą z całą obiektywnością napiętnowane. Twój sarkazm i ocena czyichś wpisów jako ,, steku bzdur" to objaw tego obiektywizmu ?
Bierz wzór z Pytajnika - u niego bzdur , obrazliwych epitetów i wrodzonego obrzydzenia do niektórych partii nie uświadczysz . A ile zna trudnych wyrazów ( licencja, egzekutywa, hemisferektomia ) i to niektórych sam się nauczył , no... może z tym ostatnim mu pomogłem.

4 4
ID:58355

ozon

O nagrodę Pulitzera "fiskusie" nie ubiegam się ! Piszesz o jakiś "obrażliwych epitetach" kierowanych przeze mnie do tych "którzy nie są zwolennikami jedynej słusznej partii pod wodzą Słońca Peru"- koniec cytatu> kobieto- masz "trudne dni"?Podaj mi jedno zdanie w którym jest moja pochwała premiera Tuska! Już do znudzenia powiadam ,że od 23 lat w Polsce toczy się wojna o to jaka ta Polska ma być i ,że jedni warci drugich .Dla przypomnienia NIE głosowałem bo mieszkając poza krajem nie uważałem za słuszne głosować na kogokolwiek kto nie ma wpływu na moje życie, a od 2 lat jestem tu w kraju..Nic na to nie poradzę, że nie wszystkim żyje się jak u pana Boga za piecem ...Powtarzam: mając do wyboru PiS czy PO wybiorę PO- mniejsze zło i mojej wolności wyboru nie ograniczą takie wpisy jak Twój czy innych- w jakiś sposób upuścić musisz swoje frustracje.. ja to rozumie...

4 3
ID:58363

fiskus

Dziękuję obu panom za zainteresowanie moją skromną osobą , podobnie jak wy panowie wyrazam tylko własną opinie o słuszności takich czy innych poglądów nie obrazając nikogo w sposób bezpośredni co ma miejsce na tym forum , gdy użyto np. słowa " wybatożyć " i wiele , wiele innych .
Niech zostanie jedynie słuszna partia , bo inaczej robactwo rozejdzie się wszędzie jak po upadku PZPR , UW , AWS i i innych nieszczęść .

0 2
ID:58379

ozon

Cóż za enigmatyczna odpowiedż? Wyrażanie swoich opinii to jedno a konfabulacja którą uprawiasz to drugie.adresujesz swoje wypowiedzi pod konkretny nick a teraz bajdurzysz .?Masz predyspozycje aby zostać politykiem. Miłej ,spokojnej nocy życzę!

3 1
ID:58384

fiskus

@~cichyobserwator: Że jak , można zmieniać Konstytucję RP tylko dlatego , że partia jest sponsorowana , Twoja polityka smakuje jak ambrozja co widać słuchać i czuć i nie trzeba znać trudnych wyrazów.

2 2
ID:58385

????

,,mniejsze zło ' -czyli tyPOwy przedstawiciel przefarbowanej w Magdalence komuny PO-PZPR-owskiej ....

1 4
ID:58388

cichyobserwator

@~fiskus: Konstytucji nie trzeba zmieniać - wystarczy odpowiednia interpretacja , a w tym my Polacy dochodzimy do perfekcji.Im więcej trudnych wyrazów tym interpretacja lepsza - nie uważasz ?

2 3
ID:58397

ozon...

O!!! "Mućka" się odezwał? Są "malowani katolicy" którzy więcej zła krajowi mogą przysporzyć i im dalej będą od władzy tym lepiej dla społeczeństwa. Jak tak będą "lewarować gospodarkę" jak zapowiada PiSiorczyk Jarek to niebezpieczeństwo murowane!! Zrobiłeś zapas gumki do majtek?

1 1
ID:58398

fiskus

@~cichyobserwator: To samo z prawdą historyczną , ważne tylko kto miał rację .
Jeden taki używa na tym forum słownika wyrazów obcych do perfekcji.
Polacy nie gęsi - nie uważasz ?

2 2
ID:58411

????

@~fiskus: no wlaśnie a cichyagent... chyba lubi gęsinę ... i nie tylko ...byle było koszerne ...bo to PO linii ...

1 1
ID:58473

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA