Jestem zszokowana zachowaniem jednego z lekarzy...

Jestem zszokowana zachowaniem jednego z lekarzy przyjmujących w przychodni na ul. Olszowej. Nazwisko na G.,chamstwo jak za poprzedniej epoki. Wielka elita, wielki pan lekarz. Po rozmowie o chorobie podczas oczekiwania na zakończenie wypisywania recepty gdzie w zasadzie zakończyliśmy już rozmowę wyciągnęłam dyskretnie z torebki telefon kom.sprawdzając która godzina oraz połączenia a wielki pan lekarz poczuł się dotknięty i zaczął się na mnie wydzierać co ja sobie myślę że telefon teraz wyciągam i że mam "załatwić swoje sprawunki po wizycie" To ja do niego że przecież wypisuje receptę to w jaki sposób mu to przeszkadza(tel nie wydawał żadnych dźwięków). Pan wielki lekarz zapewne oczekiwał ucałowania stóp i ogromnego podziwu dla jego ooogromnych zasług...tylko jakich? aaa bo przecież zechciał mnie przyjąć! NO szok. W du**h im się przewraca. Dzięki mnie ma zarobek. Odradzam wizyty u tego kogoś,a ja zamierzam napisać skargę oraz zabrać dokumenty z tej przychodni.

14 komentarzy

?

Szkoda tylko, ze portal boi sie pisac cale nazwisko nieuczciwych ludzi jak rowniez cale nazwy firm tak ja jest na Zachodzie. Falszywa wolnosc, cenzura pod kazdym wzgledem. Pewnie koles zachlanny mial pretensje, ze nie dostal odpowiednio w lape. To sa lapowkarze.

3 5
ID:58614

????

A jakie jest Wasze zdanie na temat lekarza ,,arabskiego ' ? Bo moja rodzina jest jego postawa zbulwersowana ponieważ on zawsze jest obrażony że musi komuś udzielać pomocy ...

1 9
ID:58618

pionier

no niestety droga pani chamstwo i prostactwo to raczej pani pokazała i to nie poprzedniej epoki tylko z obecnej epoki telefonii komórkowej.Nie będę się rozpisywał dlaczego tak myślę bo normalnym ,kulturalnym ludziom nie trzeba tego tłumaczyć rzeczy oczywistych.

8 4
ID:58626

george best

Grzeczniosc wymaga jak załatwiasz jedną sprawę to załatw ją do końca.Jaki on ma zarobek po odjęciu wszystkich vatów to może zostawiłas mu 6 złotych.Uspokój się i zacznij kapustę robic na Świnta .

7 4
ID:58627

Jola

Też jestem z tej przychodzi i pewnością pan doktor teraz siedzi i wypisuje te komentarze na "nie" bo ma mnóstwo czasu-bo rzadko kto do niego chodzi. Wszyscy mają pełne gabinety a do niego każdy idzie jak musi. Wiecznie obrażony i wiecznie niezadowolony z życia. No ale tak to jest niektórzy to interniści niektórzy interniściny.

3 6
ID:58635

Selin

~pionier, ~george best Zgadzam się z Wami, chamstwo jest wszechobecne wśród wielu ludzi, sama się czuję niezręcznie w takiej sytuacji i zawsze odbieram to, jako lekceważenie. Także nie dziwię się lekarzowi, że zwrócił Pani uwagę na niestosowne[delikatnie powiedziane} zachowanie! Zamiast pisać durne skargi, to proponuję poczytać coś na temat kultury zachowania, bo widzę, że się Pani bardzo przyda.

7 4
ID:58636

dana

Co, nie nauczyli zasad kultury? To widocznie ktoś inny musi to zrobić za nią, w tym przypadku lekarz. Czego takie nauczą swoje dzieci..

5 1
ID:58639

Maria

Sądząc po twojej kulturze, to musiałaś być bardzo "dyskretna" Ja na jego miejscu, wyprosiłabym cię z tego gabinetu, koniec tolerancji dla chamstwa! A temu lekarzowi to powinnaś podziękować za to, czego nie nauczono cię w domu- szacunku dla ludzi!

5 2
ID:58641

Bogdan

Powiem ,że grzeczność nakazuje w ogóle wchodzące gdziekolwiek załatwiając sprawę najpierw wyłączyć telefon . I tyle.
Mam mieszane odczucie jeśli chodzi o środki komunikacji. Myślę ,że jednak można odebrać i odpowiedzieć ,że później oddzwonię.

7 1
ID:58645

Pablo

Tak, masz rację, zbierz dokumenty do innej przychodni- ja wiem nawet do jakiej powinnaś..W tej z pewnością wybaczą ci niestosowne zachowania

5 1
ID:58646

fiskus

Sądząc po wpisach - to tylko pacjent musi być w pionie i udowadniać , że nie jest chamem ( delikatnie powiedziane ) .

1 5
ID:58652

Elyta

Lekarze myślą, że są bogami. Taki prostacki wypisywacz recept, pewnie w wieku w ktorym dawno powininien pojsc na emeryture bo tacy w MZOZ pracuja w wiekszosci traktuje ludzi jak szmaty ale sam uwaza ze ma prawo stawiac do pionu.
Lekarze to najgorsza, skorumpowana kasta. Nie jestescie bogami i jak wypisujecie recepte z karteczki a ktos dysktretnie sprawdzi polaczenia w telefonie to nie jest uraza.
Jak wy idziecie na kawke albo w godzinach pracy przyjmujecie przedstawiciela koncernu farmaceutycznego, ktory wam daje wycieczke za wypisywanie drogich lekow to wtedy nie ma obrazy majestatu?
A jak wysylacie swoje niedouczone dzieci i po znajmosici przepychacie na studiach medycznych to wtedy jest ok?
Szanujcie pacjentow a potem wymagajcie szacunku.
W pelni sie zgadzam z ONA26 czesto pacjent cierpi, umiera na oddziale a ordynator chrapie w swoim pokoju niby odbywajac ciezki dyzur za ciezka kase.
Najgorsza kasta, zdarzaja sie perelki ale wiekszosc to nieczule twory systemu.

2 3
ID:58654

LALA20

Kiedyś w Bundes miałem wypadek, konieczne było szycie.
Siedząc w pięknym holu, przed gabinetem, oczekiwałem na przyjęcie, trwało to
bardzo krótko.
Z gabinetu wyszedł chirurg w asyście dwóch pielęgniarek, elegancko się ze mną
przywitał i poprosił do gabinetu, przepuszczając mnie pierwszego.

1 0
ID:58679

Bogdan

@~LALA20: To na pewno nie był dr B.... ! Wybacz mu Panie,bo nie wie co czyni.

2 1
ID:58698

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA