Wolne w Święta powinni mieć tylko ludzie wierzący. To...

Wolne w Święta powinni mieć tylko ludzie wierzący. To jest święto kościelne i wszyscy ci tak szumnie obnoszący się ze swoim ateizmem powinni w Święta tyrać jak w każdy inny dzień powszedni.

9 komentarzy

witto

masz rację nie wiem na jakiej podstawie ogranicza mi się moje prawo do pracy czuję się szykanowany przez katolików

8 4
ID:58699

george best

Dobrodziej i Ty nazywasz sie wierzącym katolikiem ?Proszę nie rozśmieszaj mnie i tak macie za dużo tych wolnych dni nygusy.Jeszcze wam dali 6 stycznia a emerytów jest w Polsce o wiele za dużo .Nygus to masz na drugie.Ja w ciągu roku mam 11 dni wolnego w Holandii a Tobie jeszcze źle pazero.

8 5
ID:58700

do george best

Trzeba sie było uczyć.

2 4
ID:58703

Selin

~Dobrodziej , chyba ci się w główce pomieszało, wyłącz radio z Torunia, to się uspokoisz.

7 2
ID:58705

george best

@~do george best: spokojnie co z tego że mam papier z Ochrony Środowiskla mogę sobie nim tyłek podcierać.

3 1
ID:58710

tymi_tunie_pier

@~george best: ,że gdzieś wyjeżdżasz albo ,że gdzieś w ogóle wyjeżdżałeś. Pewno do Izbicy Kuj. Hahaha. Kup sobie konia na biegusiach.

3 4
ID:58717

george best

@tymi_tunie_pier: Wyjdx przed klatkę i pomachaj pindorem.Twoje wpisy sugerują że masz kompleks jaki to powinien ocenić biegły psychiatra.Za dużo drag a za mało forsy.Dzięki lotnemu internetowi namierzam Ciebie z każdej strony Europy a w izbicy to pewnie masz brata tylko się do niego noie pucujesz.

2 1
ID:58721

?

Czy musza byc wszyscy wierzacy ? Komu przeszkadzaja ateisci ? Przeciez to wierzacy prowadza wojny i morduja ludzi w imie religii. Wsrod wierzacych jest najwiecej fanatykow.

2 0
ID:58722

tymi_tunie_pier

@~?: Powiedz to dżordżowi,który konia się nawet boi.Udaje Meksykanina a nie wie co to stadnina. Na odpust do Czech pojechał. Ale numer. On nawet nie wie gdzie Tatry.Boguś zmów za niego letanię

1 3
ID:58724

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA