,myślicie że mieliście złe święta? Nie narzekajcie. Ich...

,myślicie że mieliście złe święta? Nie narzekajcie. Ich sytuacja jest o wiele gorsza [GIFY]
http://deser.pl/deser/1,111858,15150773,Myslicie__ze_mieliscie_zle_swieta__Nie_narzekajcie_.html#TRNajCzytSST

7 komentarzy

LALA20

@ tymi tunie pier

U siebie w domu, powinieneś postawić potężną chojnę kanadyjską, i na
odpowiedniej gałęzi ........... zrobić z siebie ozdóbkę.

3 0
ID:58773

george best

Widac że ledwo wyszedłes z tetry.A co do Twojego pytania o Marsksizm to podczas gdy ty leżałes przy smoczku mi ojciec pokazywał budynek Parti obecnie Urząd Miasta ze to najwieksze zło w tym mieście .Źle trafiłeś u mnie w rodzinie był tylko jeden czerwony .

1 0
ID:58779

tymi_tunie_pier

@~george best: ,że co? ,że twój stary tam miał gabinet? Mogłem się domyśleć. Pewno ze stara @Lalali. Lala jak z butami?

1 2
ID:58782

Bogdan

@~LALA20: Dziecko drogie a może jesteś matką . Czy przystoi kobiecie mieć takie niecne zamiary. Ja na twoim miejscu poszedłbym do spowiedzi. JAK OSOBA WIERZĄCA MOŻE PISAĆ TAKIE RZECZY.
Zobacz taki niedowiarek @Jerzy (georg) a nigdy nie posunął się do takich wpisów. Będą z @jeszcze ludzie. A co ten o takim dziwnym nicku chce od twoich butów??? Nie rozumiem. To wy się znacie?

1 2
ID:58786

Bogdan

@~LALA20: Dziecko drogie a może jesteś matką . Czy przystoi kobiecie mieć takie niecne zamiary. Ja na twoim miejscu poszedłbym do spowiedzi. JAK OSOBA WIERZĄCA MOŻE PISAĆ TAKIE RZECZY.
Zobacz taki niedowiarek @Jerzy (georg) a nigdy nie posunął się do takich wpisów. Będą z @jeszcze ludzie. A co ten o takim dziwnym nicku chce od twoich butów??? Nie rozumiem. To wy się znacie?

0 1
ID:58787

LALA20

@ Bogdan vel @ tymi tunie pier = 1 down

Silencium.
Mam nieodpartą ochotę potraktować cię " złotym deszczem ".
Goń się.

2 0
ID:58793

tymi_tunie_pier

@~LALA20: Hehehe a o butach nie!

0 1
ID:58803

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA