W związku z zawodami wędkarskimi mam jedno pytanie :czy,,...

W związku z zawodami wędkarskimi mam jedno pytanie :czy,, AKTYW'' PZW zaprosił swoich kolegów sieciarzy na te zawody,czy jest przewidziana konkurencja NA SZARPAKA I NA AGREGAT ?

5 komentarzy

jarek

już dawno mówiłem,że ta klika powinna być rozbita,w ogóle inne związki też powinni rozwalić,po co ta banda kolesi,nad którymi nikt nie ma kontroli

0 0
ID:4328

sieja

AKTYW jest sprytny SWOIM przyjaciołom SIECIARZOM iSZARPAKOM zzorganizował imprezę dzień wcześniej ,//WĘDKARSKIE POSPÓLSTWO nie ma prawa nic ZŁOWIĆ .MA tylko PŁACIĆ,PŁACIĆ/PŁACIĆ,pienądze

0 0
ID:4329

AntekKowalski

Ja wędkarzem nie jestem,ale gdybym miał zareagować i zaprotestować ,to zamiast pisać o tym ,nie płacił bym składek przez 2 lata.

0 0
ID:4332

okoń

Tylko monopol może prowadzić do takich wynaturzeń-odwiedzający mnie koledzy z zagranicy nie mogą się nadziwić ,że płacąc takie pieniądze ,mieszkając nad WISŁA nie mamy do niej dostępu w najbardziej atrakcyjnych miejscach,że można zabronić wędkarzowi dojazdu np za Anwilem , lub na zalewie,że AKTYW Z TYM NIC NIE ROBI.Dlaczego składka na okres np urlopu czy wakacji jest taka droga -i chyba maja rację.

0 0
ID:4334

ja

Ty okon, a tak wlasciwie to o co ci chodzi?

0 0
ID:4339

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA