Czy "firma" S...-F... robi sobie drwiny z mieszkańców...

Czy "firma" S...-F... robi sobie drwiny z mieszkańców naszego miasta? Wcześniej pisano na forum o problemach z połączeniem internetowym w nocy, teraz już nawet w dzień są problemy. Co jakiś czas internet jest rozłączany i nie wiem jaka jest tego przyczyna. Poza tym prędkości oferowane przez tą "firmę" to śmiech na sali. Przypomnę, że jedno z haseł reklamowych "firmy" brzmi: "Jesteśmy dynamiczni i reagujemy na zmieniające się uwarunkowania rynkowe". Padam ze śmiechu.

10 komentarzy

ja

A myślałam,że tylko ja mam taki problem a tu proszę.Wybieram się do sfilm-u żeby dowiedzieć się jak długo jeszcze potrwają przerwy w dostawie internetu,że o zakłóceniach kablówki już nie wspomnę i to nawet wtedy gdy nie było mrozu. Jeśli nie będą w stanie udzielić mi konkretnej odpowiedzi po prostu zmienię dostawcę, z kablówki także zrezygnujemy..Jak płacić to za coś.

5 0
ID:59563

Ada

To sa firmy przechodzone, nie daj sie. A co jest porzadnego w naszym kraju i to w kazdej dziedzinie ?

7 2
ID:59564

negocjator...

faktycznie wielokrotnie siedząc w domu przy kompie rozłącza mi sie internet ... a najgorzej działa w weekendy ! zamula sie strasznie ... pozatym cena za 8 mega to śmiech na sali ! szkoda że nie ma innego dostawcy kablówki bo juz dawno bym poszedł do konkurencji ... programy tv sa beznadziejne i bardzo drogie ... kolega w toruniu za telefon , telewizję hd , internet 16mb płaci 59 zł ! za wszyskie usługi ! a ty kablówka plus net i 100 pęka ! a i tak nic ciekawego w tym s.... fi...

7 0
ID:59567

Olaf

Na pewno w najbliższym czasie zrezygnuję z S..... -okazuje się,że w Łodzi pozostała tylko centrala tej firmy bo tam mieszkańcy maja większe możliwości wyboru.Prawdopodobnie we Włocławku muszą płacić spółdzielniom mieszkaniowym ,żeby nie wpuszczały konkurencji.
Może ktoś doradzi co wybrać we Włocławku.Netia ,Orange czy Polsat?

4 0
ID:59568

XX

Proponuję zgłaszać te problemy pod numer w Łodzi 426373869, może wtedy zdalnie bardziej zmobilizują dział techniczny.

3 0
ID:59569

StachNa

Ja też mam problem z S..F. - przeważnie w niedziele - jestem odcięta"od świata"-telefon nie działa więc jak mam zadzwonić? Z tel.komórkowego jestem pierwsza -czekam i nikt się nie zgłasza.Kpiny sobie robią.

4 0
ID:59572

abcde

Wystarczy wpuścić na rynek UPC. Zobaczycie co się wtedy z S-F stanie.

6 1
ID:59576

Oczytany

Wszyscy macie rację, ale nie do końca. Admin wycina literki z jedynej słusznej instytucji która wnerwia ludzi dostawą tv, sieci kom, i internetu. Innej we Włocławku nie ma panie adminie !!. Czy portal wloclawek info też jest na usługach tego dostawcy??

0 0
ID:59590

abcde

Dzisiaj ponowne problemy z dostępem do internetu. Brak internetu od soboty od godziny 22.30 i problemy są do chwili obecnej.

1 0
ID:59592

Tak

Do oczytany,zgadza się jest jeszcze coś...
A co jeśli ktoś podaje się za kogoś innego i w jego imieniu wstawia posty?Jest uwierz mi,że jest.!!!

0 0
ID:59658

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA