Za "zaginiecia" wielkiej ilosci skladek (prawie 20 mld ZL)...

Za "zaginiecia" wielkiej ilosci skladek (prawie 20 mld ZL) nie tylko ZUS powinien odpowiadac ale rowniez rzad, ktory do tego doprowadzil.Rzecznika rządu Małgorzata Kidawa-Błońska z debilnym usmiechem nie potrafiła odpowiedzieć co stalo sie z tymi pieniedzmi. To jest rzad ? Przeciez to jest mafijne podejcie do sprawy. Biedne rodziny za symboliczne kwoty maja na glowie komornika, traca dach nad glowa a tu roztrwonili nasze skladki i jeszcze musimy finansowac ich nagrody, premie, przywileje. Kiedy to skonczy sie ? Czekaja az ludzie wyjda na ulice ?

8 komentarzy

george best

Ja mam tylko pytanie do was dlaczego jestescie tacy zacofani i9 boicie wybrac Palikota albo Korwina .
Ludzie albo dalej będziecie się dac doić przez obiewcanki cacanki albo WYBIERZECIE NOWYCH .Nowych nie takich którzy rządzą krajem razem z kościołem.Mówią o biedzie a stawiają lochę za 160 milionów w Warszawie.

2 2
ID:59827

Antek

@~george best: Temat nie dotyczy emigrantów.

3 0
ID:59833

Oczytany

Program Palikota znam. I jest naprawdę dobry !! A jak wygląda program Korwina? Gdzie go szukać? I co on wnosi dobrego?

0 1
ID:59835

george best

@~Antek: powiem Tobie tylko tyle w Holandii każdy kościól płaci podatki .A co za tym idzie kosciołów jest mało bo ludzie przestali wierzyć w bajeczki .Ty za to musisz płacic za ślub,chrzest nieświadomego dziecka które w wieku kilku miesięcy staje się katolikiem,płacisz za pogrzeb ale nie dostajesz paragonu ani faktury.
Emigrantem nie jestem urodziłem się w Polsce we Włocławku fakt mam inne obywatelstwo ale bardziej czuje się obywatelem świata.

1 2
ID:59838

Radio_Moskwa

@~george best: Palikota to wiedzieliśmy w akcji jak to był na czele komisji Przyjazne Państwo gdzie mieli zmniejszyć biurokracje dla przedsiębiorców! Płodził, płodził i nic nie wypłodził oprócz wibratora, który kręcił się w jego jednej rączce a w drugiej paliły się ziółka! Tak naprawdę palikot to taki Konowicz tyle, że bardziej wygadany, ma kasę i opłaca nią swoje wybory! Nic, po zatem sensownego w nim nie ma! Ciągłe gonienie króliczka czy jak kto woli księży i kościoła i nic innego sensownego. W ogóle partie, które zamiast zajmować się realną polityką ciągle tylko gonią króliczki są równie niebezpieczne jak księża, którzy gonią swoje owieczki! To są takie igrzyska dla debilków! Nic więcej!

1 4
ID:59839

george best

@~Radio_Moskwa: pamiętaj ze nie bierze on żadnej kasy będąc posłem.
Z kim on miał wtedy działać z PIS ?Najpierw musza zrobić tak aby kościól zajął się nauką wiary a nie polityką.Gadają o dzieciach niedorzywionych a obory stawiaja za 160 baniek po co to komu?i jeszcze jedno pedofili nie bronić nie leczyć obcinać im penisy i nie trzymać w więzieniach.;Obojętne czy to ksiądz,malarz czy hydraulik.
Najważniejsze też obniżyć podatki

1 1
ID:59844

andrzej 5419

Mówią że w przyrodzie nic nie ginie -prucz niewygodnych a miliardy tylko zmieniły właściciela poprostu przekierowano naprzykład na Wytykan lub Israel celowo zmieniono litery żeby nie być niewygodnym i tak będą robić przekręty aż do końca świata bo my słuchamy co na Ukrainie dziadoscy dziennikarze pokazywać nam będą niedociągnięcia na Olimpiadzie zamiast podawać rzetelne informacje z kraju a karuzela kręci się dalej

0 0
ID:59846

Ada

@~george best: Palikot i Korwin to dwa dziwolagi, ktore niewiele zdzialaly. Wiele wypowiedzi Palikota byly zgodne z moimy pogladami ale tez koligowal sie ze wszystkimi.

0 0
ID:59848

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA