a może jest jakas informacja kiedy reszta pensji, nie można...

a może jest jakas informacja kiedy reszta pensji, nie można się dodzwonić do zakładu. Ja nie moge się dodzwonic może macie informację?

8 komentarzy

s

dziś był przelew z resztą pieniążków.

0 0
ID:4367

kaka

super:) sprawdzałem ale jeszcze chyba 100 zł brakuje.

0 0
ID:4373

s

może nie mają ale jakoś tam nam te postojowe płaca, wiem że każdemu jest ciężko ale miejmy nadzieje że będzie dobrze bo co nam zostało?

0 0
ID:4384

włodzio

Można jeszcze wziąć rozbieg i walnąć barana w ścianę.Gdzie byli rok temu związkowcy i dlaczego nie robili takich akcji protestacyjnych jak to robią na wybrzeżu?Prawdopodobnie cała trójka przewodniczących trzech związków (3 związki to jest dopiero chore)miała wszystkich pracowników w dupie.

0 0
ID:4393

s

myśle tak sobie że i tak sie nic nie zmieni bo jak ruszy zakład to i tak zostaną ci sami

0 0
ID:4398

s

związkowcy a nawet inni jak będą to i tak nic nie pomogą bo ludzie zastraszeni i między sobą ponarzekają a jak co do czynów to głowa w piasek nie można porównywać tego co na śląsku czy na pomorzu tam są silne związki i podejście ludzi inne eh.... jakby u nas tak było

0 0
ID:4400

włodzio

proponuje wszystkim wypisać sie z tych pożal się boże związków. zobaczymy co wtedy zrobią panowie przewodniczący. załatwić mleko i wode to nie jest jakaś wybitnie wielka sztuka.

0 0
ID:4405

kaka

na Śląsku to niestety inna sprawa, gdyż kampanie węglowe są w części państwowe i to daje możliwość strajków( z wymiernym skutkiem) u Nas w prywatnej firmie niestety takiej możliwości nie ma:(. A co dalej z Drumetem, proszę o świeże wiadomości.

0 0
ID:4414

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA