Europa się burzy USA także a rząd brytyjski w obawie aby...

Europa się burzy USA także a rząd brytyjski w obawie aby bogaci Rosjanie tj;Usmanow z majątkiem 19 mld funtów, Bławatnik- 18,7 ,Vekselberg- 17,2 czy Abramowicz- 9,1 mld nie opuścili Wysp- nie są chętni do grożenia Putinowi, nakładania sankcji....Egoizm brytyjski po raz kolejny daje o sobie znać!
Jak widać historia kołem się toczy.
A przecież można było demonstrować, doprowadzić demokratycznie do zmian- nie! Ukraina wybrała taką drogę no i mamy co mamy!
Tak czy siak W. Brytania nie zmienia się od lat... niezły partner we wspólnocie! Sory- tacy już są! Zapewne to wina klimatu....

2 komentarze

lol

Bzdury piszesz, on po prostu dba o własny kraj i gospodarkę w przeciwieństwie do naszych sprzedajnych polityków.

3 3
ID:60262

ozon

Może i dla Ciebie bzdury bo dalej niż czubek nosa nie widzisz- no ale wolno Ci mieć swoje zdanie.
Ja uważam ,ze lojalność to ważna rzecz a w polityce kluczowa .... Zawsze lepiej mieć obok siebie partnera na którego można liczyć .
Sprzedajni politycy są wszędzie no i o tym napisałem ,ze W. Brytania właśnie sprzedaje się Rosjanom ..... to kalka z lat 30 tych....
Nie bez kozery Rosjanie o Londynie mówią "Londongrad"!

3 3
ID:60263

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA