Dzisiaj na zazamczu chodziły młode muzułmanki w chustach....

Dzisiaj na zazamczu chodziły młode muzułmanki w chustach. Powinny mieć zakaz wjazdu do naszego kraju. Ich religia wzywa do zabijania innowierców i ateistów. One są gotowe nam bombe podłożyć!

14 komentarzy

Gruby_Rychu

@~Johanson

A gdzie tu miejsce na chrześcijańską miłość do bliźniego Twego?

9 5
ID:60300

abcde

Tobie mama chyba podłożyła bombę pod łóżeczko dziecięce jak byłeś mały.

13 5
ID:60301

ozon

Albo epidemia "świńskiej grypy " zawitała do niektórych albo to już taki genotyp! Myślę,że raczej do drugie ...

8 6
ID:60303

$$$$

Dlaczego Redakcja godzi się na promowanie debilizmu rozpowszechniając tego typy wpisy. Wstyd dla Redakcji, że daje przyzwolenie na tego typu prymitywne i prostackie myślenie.

13 4
ID:60304

jan65

Dziewczyny przyjechały na wymianę studencką. Tacy ludzie jak johanson powinni trochę po świecie pojeździć, i poznać inną kulturę, albo poczytać książki, wówczas nie wypisywaliby różnych, takich głupot. Dziwię się również redakcji portalu, że zatwierdziła takie bzdury. Wstyd moi Państwo! Wstyd!

10 4
ID:60308

george best

Takich jak Ty powinni zamykać na 24 godziny z Trynkiewiczem wtedy zmienił byś Swój Światopogląd.Wiesz jakie muzełmanki to piękne kobiety chłopie lepiej jedną z nich zaproś na kawkę a później się chajtaj całe życie nie musisz pracować kobitka to zrobi dla Ciebie.Swoją drogą pewnie tej nienawiści nauczyłes się w Pałacu Belzebuba w Toruniu co?

7 7
ID:60309

Do wszystkicich i gregore

Pamiętajcie, że wszystkie zamachy terrorystyczne były spowodowane przez islamistow w ostatnich czasach. Życzę wam z całego serca żebyście się w takim razie z tymi ludźmi zetknęli, wtedy poznacie to zagrożenie. Widać , że byście chcieli ich wprowadzić na nasze ziemie i szerzyć islam, no gratulacje dla bezrozumności. A jakbyś mnie np George best zamnkął na 24 godziny to bym cie potraktował jak islamscy terroryści!

3 13
ID:60310

24 h

@~george best: Islam jest zagrożeniem dla cywilizacji europejskiej , gdzie rzym tam krym , powiedzenie najbardziej aktualne.

4 5
ID:60311

darkbreaker

~johanson - jak je jeszcze raz zobaczysz uciekaj czym prędzej i zadzwoń pod numer alarmowy, Póki co pogłębij swoją ziemiankę, zaopatrz się w baniaki z woda święconą, obserwuj i melduj !!!

6 3
ID:60314

Wpyskgo

@~johanson, żałuję bardzo, moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina, że te muzułmanki nie podłożyły pod twój nieokrzesany czerep jednej ale to skutecznej bombki. A co na to twój guru Tadziu Rydzyk z radia co ma ryja ? Pochwaliłeś się Tadziowi w studio o tym?

2 5
ID:60318

darkbreaker

@~24 h: dla takich jak Ty najwiekszym zagrożeniem jest , jak widać szkoła i wyksztalcenie... Cywilizowanu człowieku...

1 3
ID:60322

george best

@~Do wszystkicich i gregore: większych zabójców od katolików jeszcze nie widziałem zaczynając od krucjat nawracania w Ameryce Południowej i rabowania mordowania zabierania złota ,palenie czarownic długo bym wymieniał .Chrzescijaństwo to bujda za którą płynie morze krwi

3 3
ID:60334

sportowiec

Te laski w chustach to studentki z Turcji. Całkiem, całkiem... Ale z moim PESELEM to ja se moge...

1 1
ID:60335

24 h

@~darkbreaker: Nie ma zgody człowieku na terrozym i przemoc .
Islam nie jest zagrożeniem ?
Hitler w 1934 nie był zagrożeniem ?
Na szczęście w Polsce nie mamy warunków do ekspansji muzułmanów ze względu na system socjalny przy narodzinach dzieci w naszym kraju .

2 1
ID:60342

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA