Izrael zrzucil rakiety na Liban. Ofiary w ludziach cywilnych....

Izrael zrzucil rakiety na Liban. Ofiary w ludziach cywilnych. Cisza. Gdzie jest ta nasza demokracja i NATO ? Sprowokowali balagan na Ukrainie, finansuja faszystow, mamy na karku bombowce amerykanskie a tam boja sie ruszyc bo Izrael trzyma ich w kieszeni. Neonazisci z napisami niemieckimi na nowo zaatakowali w Ukrainie. Dwie ofiary smiertelne. Kogo my bronimy ?

3 komentarze

andrzej 5419

a kogo mamy u sterów władzy już hrabiowskie godła przywdziewają i przed nazwiskami zmienionymi dopisują ot co na dała solidarność a tych dupków popierałem i co mam bidę a cwaniacy wszystko bo to oni walczyli tylko rączkami normalnych ludzi spytajcie ile w życiu się napracowali oprócz gębowania i dziwne nagle należą do elity a zapytani dlaczego nie nauczą innych nie mają odpowiedzi ale ja mam bo za mało by dla nich zostało .

4 3
ID:60444

Stanisław Grochowalski

Do andrzej 5419 proszę wyszukać sobie w gogle oszustwo okrągłego stołu,po 25 latach kto chciał to się dowiedział oficjalnie.

1 1
ID:60447

Zofia

@~andrzej 5419: niestety, jeszcze sa tacy , ktorzy ich popieraja Mamy ciagle tych samych na stolkach.

1 2
ID:60449

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA