panie Lebiedziński,czy pan się słyszy ,co ty człowieku...

panie Lebiedziński,czy pan się słyszy ,co ty człowieku wygadujesz,pomijam fakt że w kółko to samo,to nic z tego nie wynika .Ja będąc na pana miejscu to dawno bym się schował ,aby jak najszybciej o mnie zapomniano.Jeśli chodzi o bloki socjalne na Toruńskiej,to one są wykonane zgodnie ze sztuką budowlaną,tylko to towarzystwo nie płaci za energię,a mają takie ulgi,jak nikt inny,wystarczy odkładać po parę zł. miesięcznie,jak to robią porządni tam mieszkający. A gdyby było ciepło z MPC-u,to byśmy wszyscy za nich płacili.Wystarczy że grzeją ich wynalazki.Pani redaktor,pani redaktor i pani redaktor,tylko to nam się utrwaliło,bo aż głowa od tego boli.

7 komentarzy

Radio_Moskwa

Bezwstydny ! Pisząc, że ludzie nie ogrzewają domów! Zapytam cię wprost! Zadam to pytanie wszystkim na tym forum! Czy ogrzewasz mieszkanie prądem elektrycznym? Czy domek prezia wyceniony na kilkadziesiąt tysięcy złotych jeden z najbogatszych notabli w mieście ogrzewa najdroższą formą energii, czyli energią elektryczną? A może Angela Merkel zrobiła błąd i zupełnie niepotrzebny jej Gaz z Rosji Przecież ich stać na ogrzewanie elektryczne? To, że dla ubogich mieszkańców we Włocławku stworzono piekło spirali zadłużenia pod pozorem Socjalistycznego szczęścia to wynik obłudy i pogardy ludzi, którzy wystawiają bezwstydnie przed wyborami swe uśmiechnięte gęby do fotografii i opowiadają, czego to nie zrobią a jak się okazuje jedyne, co potrafią zgodnie ze "sztuką" budowlaną to postawić domki na bagnach! Nadchodzi czas, że tych dobrodziejów się rozliczy z ich dobroci!

14 6
ID:60717

siarkowodór

Cały ten program nie tylko z Lebiodą, Chmielem itd można o tylny kant spodni potłuc.

10 10
ID:60722

gosc

odnoszę wrażenie że wygórowane mniemanie o samym sobie zawróciło w głowie panu Lebiedzińskiemu wszystkich poucza i daje dobre rady niczym "wujek dobra rada", szkoda tylko ze swoje interesy prowadzi na Bialorusi, a tutaj zarzuca prezydentowi że bezrobocie to jego wina-śmieszna postać z tego pana ;-)

9 9
ID:60723

narcyzm

Prawda jest taka, że Lebiedź jest narcyzem a jego promotor :).. szkoda słów. Zobaczcie na mimikę, mowę ciała. Lebiedź już wierzy, że będzie prezydentem, będzie miał 10 radnych itp.
Narcyzm ma to do siebie, że kontakt z rzeczywistością jest ograniczony...

8 6
ID:60731

Ada

Przestancie bredzic. Jezeli ktos mieszka w bloku socjalnym to znaczy, ze nie ma pieniedzy. Trzeba dlugo jeszcze czekac zeby nasze spoleczenstwo bylo bardziej solidarne. To nie ich wina, ze nie ma pracy. Gdyby byly zaklady i ludzie mogliby zarabiac na zycie nie musielibysmy utrzymywac blokow socjalnych. Przede wszystkim jest duzo nieprawidlowosci. Zbyt duze wynagrodzenia tych na gorze, zbedne przywileje, za duzo kosztownych politykow, zbedny senat, kosztowny konkordat, przynaleznosc do Unii, NATO, bazy wojskowe i tarcze. To wszystko kosztuje i jest nam niepotrzebne.

8 4
ID:60733

$$$$

@~Radio_Moskwa: Na ile dni dostałeś przepustkę i na czym jedziesz....

4 9
ID:60735

Radio_Moskwa

@~$$$$: Szanowny $$$$. Trudno mi odpowiedzieć na twoje pytania być może twoja wybujała wyobraźnia podsuwa ci złe rzeczy do głowy:), Ale zapytam cię w najprostszy sposób mam nadzieję, że zrozumiesz pytanie:) Skup się będzie to naprawdę proste pytanko:), W jaki sposób ogrzewasz mieszkanie? Elektrycznie? Czy w sposób racjonalny oszczędny? Jeżeli odpiszesz rzeczowo to znaczy, że jeszcze nie odleciałeś i jest dla ciebie szansa na dalszy rozwój:), co najmniej duchowy:) Na koniec właściwie nie wiem, dlaczego do twoje $$$$ kojarzy mi się ze swastyką? Mam nadzieję, że nie masz takich ciągotek?

8 4
ID:60739

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA