Jest u nas, na osiedlu Kazimierza, "tania" apteka na niby ;...

Jest u nas, na osiedlu Kazimierza, "tania" apteka na niby ; sprzedające tam panie- tlenione blondynki - nie stosują żadnych rabatów, za suplement płaci się cenę jaka figuruje na opakowaniu i tyle samo co w innych aptekach a nawet drożej.Nazwa "tanie leki" przyciąga naiwnych, którzy stoją godzinami w horrendalnych kolejkach. Zastanawiam się czy owe panie wykonują polecenie właścicielki, czy też same decydują o ew. upuście bo coś z tego mają. Już trzykrotnie zostałam tak potraktowana przez te dwie kobiety ( jasne, tlenione blondynki ), inne panie podchodzą do obietnic bardziej uczciwie. Przykład : u jednej z owych ładnych blond pań za lek bez recepty zapłaciłam blisko 70 zł, za parę dni za ten sam lek u innej pani magister zapłaciłam nieco ponad 50 zł. Wczoraj kupowałam esceven i zapłaciłam za niego 13 PLN tj tyle ile widnieje na opakowaniu. W innych aptekach płaci się za ten suplement tyle samo. Dzisiaj też realizowałam receptę i oprócz tego kupowałam żel - ów żel kosztował tyle samo co w innych aptekach. Dlaczego apteka żeruje na naiwności klientów nazywając się "tanią " ?

3 komentarze

Moher

Aptekom nie jest "na rękę" sprzedawać tańsze zamienniki. Chodzi oczywiście o kasę. Mówią klientowi, że nie ma i tyle! A ceny leków ?. Miały wszędzie być jednakowe. To wielki pic, bo w każdej aptece są inne??? Polskie ZOO!

3 0
ID:60822

Artur

Najtaniej wychodzi zamówienie w doz przez internet - dostawa zamówienia do wskazanej apteki w miejscu zamieszkania niemal natychmiastowa, bo rano nastepnego dnia. Nie płaci się ani za transport ani za przesyłkę. A jest naprawdę tanio; taniej niż w rzekomych "tanich" aptekach. Polecam.

2 0
ID:60920

Agnieszka

To prawda że przez internet jest najtaniej i to w doz.

0 0
ID:61423

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA