Polacy już prawie nic własnego nie mają.Za to długu di...

Polacy już prawie nic własnego nie mają.Za to długu di oporu.
Bo w obecnym ustroju, co opracował Balcerowicz a właściwie powielił przygotowany projekt czterech panów z pejsami z USA tak ma być. Wszystko rozkradli i niedługo ci mądrale którzy bronią Tuska i poprzedników będą szczaw z mirabelkami wpieprzać aż im się będą uszy trząść i zdrowi będą, zarówno na duszy jak i portfelu.

8 komentarzy

george best

Dobrze że wróciłeś także drużyna w komplecie .Bo każdy zawsze coś doda i jest co czytać.

1 1
ID:60737

cichyobserwator

Czy to aby na pewno Ty. Tekst by pasował ale podpis inny . Mam sie cieszyć ? Daj jakiś popisowy numer - to uwierzę.
Podobno podróże kształcą ale Ty widzę jesteś wyjątkowy i przeczysz wszystkim regułom . Po co wróciłeś jak tu jest najgorzej ? No..., chyba że cie tam też nie chcieli. To jestem w stanie zrozumieć.
To do następnego razu , wal śmiało bo nic tak mnie nie odpręża ( tak mnie olśniło nagle) jak polemika z I Malkontentem Rzeczypospolitej.

5 6
ID:60754

Bogdan

Ludzie w jakim wy świecie żyjecie. Żeby pisać na Forum włocławskim nie trzeba tu przyjeżdżać.Trzeba się logować bo np za mnie jako Bogdan może też pisać ktoś inny.

2 2
ID:60760

Moher

@~cichyobserwator: Odezwał się krytyk dyżurny włocławskiego portalu ,gdzie żeś bywał na szkoleniu partyjnym?

4 2
ID:60765

cichyobserwator

@~Bogdan: Łomatko, sam bym na to nie wpadł. Pokaz teraz swój geniusz i niech pod twoim wpisem mój IP sie wyswietli . W twoim świecie na pewno to proste.

3 6
ID:60766

cichyobserwator

@~Moher: Z Pytajnikem mam największy ubaw a Wasze ,,tematy" są przeważnie nie warte straty czasu więc milczę. Jak jakiś dobry ( absurdalny ) temat rzucisz możesz też na mnie liczyć - próbuj dalej.

3 6
ID:60767

Moher

@~cichyobserwator: Jest temat dla ciebie.
Donald Tusk mówił na Radzie Krajowej PO jak ważne są wybory do Parlamentu Europejskiego i jak się wyraził "te wybory być może są o tym, czy dzieci w Polsce 1 września w ogóle pójdą do szkoły". Gościem Tuska był tam Witalij Kliczko.
Jacek Sasin z PiS przypomina, że Donald Tusk straszy już od 7 lat. Najpierw straszył PiS-em, potem CBA, a dzisiaj straszy sytuacją międzynarodową mówi Sasin. Natomiast Stanisław Żelichowski z PSL uważa, że słowa premiera są związane tylko z kampanią wyborczą, zagrożenia realnego wojną nie ma. Zdaniem Andrzeja Rozenka z Twojego Ruchu, zarówno pojawienie się Witalija Kliczki na konwencji jak i wojenna retoryka Tuska to wykorzystywanie polskiej racji stanu do gier partyjnych. Słowa premiera należy odbierać "jak nie będzie PO będzie wojna".
Czy już mam zamówi u Ozona vel Lala 20, aby zrobił mi projekt schronu na wypadek wojny .Czas nagli cichy..

3 2
ID:60774

cichyobserwator

@~Moher: Po co pytasz skoro wiesz ? Wszystko co mówi Tusk to obłudna polityka a wszystko co mówi Kaczyński to najświetsza prawda i zero polityki .Bilion z kapelusza to geniusz finansjery a wzrost PKB to polityczna obłuda . I tak w kółko do z........nia - cytując syna Miałczyńskiego.Usatysfakcjonowany ?
A prawda jest taka - niestety - że oni wszyscy to po prostu politycy są i trzeba na to brać poprawkę. Jak ktoś sie z tym nie pogodzi to tylko frustracja większa , i tyle.
A z tym schronem dałeś mi do myślenia.

2 5
ID:60782

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA