Kazdego dnia natrafiam na tak super pracujących...

Kazdego dnia natrafiam na tak super pracujących ludzi.Dziadkowi powinien ten jegomosc zwany komornikiem zafundowac wczasy i przeprosić.

5 komentarzy

Radio_Moskwa

POlsza to POlsza! Barański łeb urzędniczy powinien przeprosić i zapłacić zadośćuczynienie za akt wtargnięcia na cudzą własność! Rolnikowi powinny pomóc Polskie niezależne fundacje praw obywatelskich Powinni zgłosić sprawę do różnych niezależnych instytucji unijnych i medialnie ośmieszać te pseudo ubecko-polskie demokratyczne państewko! Pomylić się zawsze można należało grzecznie przeprosić starszego człowieka i tyle! Ale pokomunistyczny narcyzm urzędniczy nadal rządzi i cała urzędnicza wataha się nadęła! Pytanie, co teraz? Zabiją starszego człowieka za to, że się bronił na własnej ziemi? Zakują go w kajdany?

1 2
ID:60741

Oczytany

@~george best, to tak jakbyś prosił biskupa o pożyczkę na rower, albo kondomy bo właśnie ukradli ci portfel. Jak myślisz co by zrobił biskup? Wydaje mi się, że komornik by pożyczył, a biskup wezwał sztywnego karka. Bo jest złodziejem takim samym jak komornik.

0 1
ID:60742

george best

@~Oczytany : Patrzę na ten film to fajni pocieszni dziadkowie.I babcia i dziadek uśmiechnięci.Od Kleru nie chcę nic oprócz ich zagłady myslę że kiedyś pójda pod mór

0 1
ID:60749

Cycu

@~george best: A ten znowu o nie swojej religii.

1 0
ID:60753

george best

@~Cycu: Widzisz moja walka z kłamstwem będzie trwała aż mnie spala jak czarownicę na stosie.Co znaczy nieswojej religii?Moje to tylko to co zostawiam w klozecie nic więcej nie jest moje.

0 1
ID:60757

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA